Interesul pentru vehicule comerciale rulate a crescut cu 34% în aprilie

  • În Spania se înregistrează o rată de creștere a cererii de vehicule comerciale rulate de 41%;
  • Creștere cu 44% a anunțurilor listate în platforma Tradus în luna aprilie;
  • Oferta din Polonia a crescut cu 129% în aprilie.

Tradus, platformă globală online pentru autovehicule comerciale și echipamente rulate a analizat activitatea utilizatorilor de pe platformă din luna aprilie, iar datele indică o creștere de 44% a numărului de vehicule listate în Europa.

În același timp, datele arată și o relansare a activității economice, după etapa de stagnare a economiei cauzată de criza de coronavirus resimțită în luna martie.

Europa: creșteri semnificative în activitatea de tranzacționare

Pe parcursul lunii aprilie, platforma de tranzacționare online a înregistrat o creștere puternică a ofertei (+44%) și o creștere semnificativă a cererii (+19%).

Utilajele agricole au înregistrat însă o mică scădere a ofertei, probabil din cauza faptului că sezonul agricol a început fără mari perturbări.

România se află pe locul doi în topul țărilor cu interes în creștere, înregistrând cu 34% mai multe vizualizări ale anunțurilor în total. Acest lucru arată că, pe plan local, cumpărătorii sunt dispuși să investească în vehicule comerciale rulate, cea mai mare cifră înregistrându-se în domeniul construcțiilor, unde interesul cumpărătorilor a crescut cu 56%.

Datele au fost colectate din nouă țări europene, analizându-se sectoarele de construcții, agricultură și transport. Ca indicatori pentru cerere, ofertă și activități de tranzacționare, specialiștii au analizat numărul de vizualizări ale anunțurilor, a ofertelor și volumul total de anunțuri.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...