Intercora a deschis galeria comercială din Slatina

Cehii de la Intercora au deschis prima galerie comercială din Slatina, pe strada Drăgănești, nr.33, lângă cel de-a doilea hipermarket Kaufland din oraș.

Deichmann, care a închiriat un spațiu de 444 mp, are, conform paginii oficiale de Facebook, mai multe oferte speciale de deschidere, valabile doar în acest magazin, timp de 4 zile, până duminică 27 martie.

Flanco, a închiriat un spațiu de 570 mp și ajunge astfel la două unități în oraș. Ofertele de deschidere, în stocuri limitate, au mers de la televizor Philips Android TV, cu o reducere de 33%, până la laptop Acer și pachet Office 365 la numai 900 lei.

Takko (488 mp) și PetMag (60 mp) au deschis primele lor unități din Slatina, în timp ce un alt retailer prezent în galeria comercială, Pepco (415 mp), a inaugurat magazinul cu o săptămână mai devreme, în data de 17 martie.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...