Integrisoft Solutions a înregistrat o cifră de afaceri de 24,9 milioane lei în 2021

Integrisoft Solutions, producător de aplicații software pentru administrația publică, a înregistrat afaceri de 24,9 milioane lei în 2021, o creștere de 39% față de anul precedent.

Rezultatul s-a datorat creșterii numărului de instituții și de utilizatori care au implementat soluțiile digitale integrate Avansis (17.000 de conturi înrolate).

O parte semnificativă din veniturile obținute în 2021 a fost generată de aplicațiile de digitalizare lansate în perioada pandemiei, cu scopul de a facilita relația dintre instituții și contribuabili.

Prima este Avansis Online, o platformă care permite cetățenilor accesul facil la serviciile disponibile până acum doar la ghişeu.

Cea de-a doua este Avansis Mobile, aplicaţie mobilă care facilitează interacţiunea cetăţenilor cu instituţiile publice.

În 2021, Integrisoft Solutions a implementat aproximativ 20 de proiecte Avansis Online și 15 proiecte Avansis Mobile în cadrul instituțiilor de administrație publică din țară.

Valoarea totală a proiectelor s-a ridicat la peste 3.5 milioane lei.

Integrisoft a digitalizat Primăria Călărași

În 2021 a fost finalizat proiectul de digitalizare a Primăriei Municipiului Călărași, câștigat de Integrisoft în 2019 și finanțat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA).

Valoarea totală a proiectului a fost de peste 2,9 milioane lei, iar în urma implementării soluțiilor digitale, instituția a primit Premiul de Excelență în Digitalizare la Gala AMR 2021.

Interesant este că și o treime din municipii și 5 primării de sector din București folosesc module Avansis.

Modulele sistemului integrat Avansis sunt folosite de peste 6.000 de utilizatori din peste 400 de instituții și gestionează 25% din obligațiile de plată ale contribuabililor la nivel național.

Integrisoft Solutions operează cu două sedii în Bucureşti şi Târgu-Jiu, având peste 130 de angajaţi.

CITEȘTE ȘI: 10 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.