Instant Factoring finanțează până la 90% din facturile microîntreprinderilor

Instant Factoring propune companiilor mici și foarte mici active în sectoarele B2B câteva măsuri pragmatice de sprijin pentru evitarea blocajului economic: evaluarea gratuită a riscului financiar al clienților lor, consultanță gratuită asupra riscurilor de pierdere a capitalului prin neîncasarea creanțelor și accesul la lichidități imediate prin încasarea în avans a facturilor nescadente.

Compania pune la dispoziția micilor companii și microîntreprinderilor un volum de lichidități de 10 milioane RON pe lună, prin care finanțează facturile înainte de scadență, emise către companii medii și mari care plătesc la termene mai lungi.

Accesul la finanțare ajută companiile mici să evite blocarea activității, astfel încât să poată face plăți urgente către salariați, furnizori și să-și  achiziționeze materii prime și materiale de producție.

Clientul microîntreprinderii trebuie să fie o companie cu o situație financiară stabilă care poate să își achite datoriile. Instant Factoring finanțează între 70% – 90% din valoarea facturilor acceptate, în funcție de industria și soliditatea financiară a clienților microîntreprinderilor.  

Evaluare gratuită a stabilității financiare a clienților

Start-up-ul pune la dispoziția microîntreprinderilor și companiilor mici, active în sectoarele B2B, evaluarea gratuită a stabilității financiare a 10 clienți existenți sau potențiali.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...