InstaBuy, platforma care îți cumpără apartamentul în trei zile

Platforma imobiliară Casta lansează InstaBuy, un serviciu online prin care oferă proprietarilor de apartamente o soluție rapidă de a-și vinde imobilul într-un timp record.

Casta este primul portal de imobiliare din România care cumpără apartamente scoase la vânzare de proprietari, cu plata cash.

Soluția Casta se adresează în prezent proprietarilor de garsoniere și apartamentedin București și vizează atât imobile care se află în proprietate, cât și imobile care sunt ipotecate la bancă.

Cum funcționează InstaBuy?

Pentru a beneficia de soluția InstaBuy, proprietarii trebuie să solicite o ofertă pe platforma Casta.ro, oferind toate detaliile apartamentului.

În cel mult 3 zile, primesc o ofertă de preț garantat, cu plată cash, pentru imobil, simplu și transparent, și au garanția că pot încheia tranzacția într-un timp foarte scurt (până la 7 zile în cazul imobilelor care nu sunt ipotecate).

Piața imobiliară, scădere dramatică în acest an

Numărul apartamentelor vândute în România în cel de-al doilea trimestru al anului a scăzut cu aproximativ 20,4% față de primul trimestru și cu 16% față de aceeași perioadă a anului trecut, conform datelor oficiale ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Mai mult, timpul de vânzare a crescut, în medie, la 100 de zile, iar datele din piață arată că doar 3 din 10 apartamente puse la vânzare sunt cumpărate în mai puțin de trei luni de la publicarea anunțurilor, mai ales că majoritatea sunt achiziționate prin credit ipotecar.

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...