Innova Capital a preluat furnizorul de servicii de plată Netopia Group

Innova Capital a preluat pachetul majoritar de acțiuni al Netopia Group, unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii de plată din România. Tranzacția a fost semnată în luna mai 2023 și a fost finalizată recent.

Innova Capital este prezentă în România din 1998 și deține pachete majoritare de acțiuni în companii active în energie, bunuri de larg consum, sănătate și servicii financiare și de business.

Fondat în 2003, Netopia Group oferă servicii de plăți mobile, tranzacții online cu carduri bancare sau prin SMS, marketing prin SMS sau reîncărcări de cartele telefonice pentru mai mult de 25.000 de comercianți și procesează 25% din totalul tranzacțiilor online cu carduri realizate în România.

De asemenea, operează MobilPay Wallet, primul portofel digital local multifuncțional, și este lider în serviciile de plată prin SMS. În plus, operează Web2SMS, o platformă pentru gestionarea campaniilor prin mesaje SMS.

Această platformă de marketing direct este utilizată de peste 10.000 de parteneri, inclusiv operatori logistici, instituții financiare, jucători din comerțul electronic și agenții de marketing.

Deloitte România a oferit Innova Capital asistență în demersul de due diligence financiar și fiscal, precum și servicii de suport în tranzacție.

CITEȘTE ȘI: Netopia Payments, platformă pentru restaurante, magazine și producători locali

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...