Innobyte, venituri de peste 5 milioane lei în primul semestru din 2021

Innobyte, companie românească de dezvoltare software specializată în eCommerce, anunță o creștere cu peste 40% a cifrei de afaceri în primul semestru al anului.

Cifra de afaceri a ajuns la peste 5 milioane lei și un EBITDA de 1,2 milioane lei, cu 23% mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

Pentru 2021, Innobyte estimează că se va apropia de pragul de 10 milioane lei cifră de afaceri, iar EBITDA va ajunge la 2.2 milioane lei.

Clienții Innobyte sunt jucători importanți din industriile locale și regionale de tehnologie, retail, servicii, sănătate, domeniul bancar, juridic, turism sau fashion.

Cele mai importante nume sunt British American Tobacco, Noriel, European Space Agency (ESA), Fashion Days, eMag, PayU, iStyle, Denner Weinshop, F64.

Compania a fost fondată de antreprenorul Cătălin Șomfălean, care conduce Innobyte alături de Cătălin Bordei, ambii în rol de Managing Partners.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...