Îngrășăminte solubile pentru fertirigare și nu numai la Nu Oricum găsești

Este cu adevărat îmbucurător să te poți bucura de propria recoltă, din propria grădină, având în vedere că în zilele noastre este tot mai greu să mănânci ceva sănătos din comerț.

Tot mai multe persoane se plâng de acest lucru, de faptul că nu mai găsesc fructe și legume proaspete. Avantajul însă vine din faptul că apelează la producătorii locali, de unde pot cumpăra produse proaspete, românești.

Multe persoane din mediul rural se ocupă cu agricultura. Chiar dacă este o muncă grea, ce implică o responsabilitate, satisfacția este de 10 ori mai mare atunci când, la final, recolta este bogată.

Pentru cei care se ocupă doar de acest lucru și și-au creat o afacere în acest sens, pun bazele unei sere pentru a avea legume și fructe în orice sezon. Au nevoie de asemenea și de un furnizor cu care să colaboreze pentru a putea cumpăra semințe, îngrășăminte și alte produse de calitate. Nu Oricum este un magazin de încredere pentru mulți producători locali și nu numai. Vine cu o gamă foarte largă de produse de unde cei interesați pot alege ceea ce au nevoie. În plus, pe lângă gama de produse, echipa oferă și consultanță cu privire la alegerea produselor. 

Nu Oricum nu este doar un magazin online ce pune spre vânzare produse, ci o întreagă echipă de experți în domeniu, care stau la dispoziția clienților pentru a oferi consultanță în privința oricărui produs din portofoliul existent.

Nu Oricum – produse de calitate superioară pentru o recoltă cât mai bogată

Cei care au nevoie de o gamă largă de semințe și nu numai, pot apela cu încredere la Nu Oricum. Fie că dețin o seră sau cultivă în propria grădină, au de unde alege. Pot alege inclusiv ingrasaminte solubile pentru fertirigare.     

În ceea ce privește fertirigarea, aceasta vine cu multe avantaje privind culturile. Să vedem despre ce este vorba. Cu ajutorul fertirigării, atât apa, cât și nutrienții, sunt localizați în zona de absorbție a rădăcinilor. Asta înseamnă că recolta are toate șansele să fie cât mai productivă. Nutrienții sunt aplicați uniform pe toată zona irigată.

În plus, dacă o cultură are o deficiență nutrițională, pentru a nu o strica, fertirigarea poate fi oprită la timp. Mai mult decât atât, fertirigarea poate fi utilizată pentru toate tipurile de sisteme irigare. Se poate utiliza pentru toate culturile indiferent de stadiul de creștere al plantelor.

Semințe, îngrășăminte, echipamente, răsaduri și multe altele

În magazinul online Nu Oricum cei interesați pot găsi o gamă largă de îngrășăminte solubile pentru fertirigare. Magnisal, sulfat de potasiu, azotat de calciu, sulfat de magneziu sunt doar câteva dintre îngrășămintele pentru o recoltă productivă.

De asemenea, pentru cei care dețin o seră pot achiziționa de aici tot felul de echipamente de calitate. Nu trebuie să lipsească folia profesională pentru ca plantele din interior să fie ferite de razele puternice ale soarelui, de vânt sau de îngheț. De asemenea, pot alege de aici un sistem de irigare prin picurare, cât și alte accesorii ce sunt indispensabile pentru crearea unei sere. Iar în ceea ce privește semințele de legume, gama este la fel de variată.

Experiența în domeniu a echipei este un alt avantaj. Majoritatea provin din rândul horticultorilor, fapt ce îi califică ca fiind capabili să ofere sfaturi în ceea ce privește alegerea produselor pentru a obține o recoltă bogată. Prețurile produselor sunt de asemenea accesibile.

Așadar, fie că dețineți o afacere de producător local sau pur și simplu doriți pentru propriul consum produse de calitate, Nu Oricum vă stă la dispoziție cu tot ce aveți nevoie: consultanță personalizată, gamă variată de produse calitative, servicii și prețuri accesibile. 

Date de contact:

0787 603 417

[email protected]

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...