ING Bank, proces complet online de deschidere a unui cont bancar

  • Din ianuarie 2020, ING Bank le oferă viitorilor săi clienți posibilitatea de a deschide un cont complet online și de a primi cardul prin curier fără costuri adiționale.
  • Cei care doresc pot deveni clienți ING fără a vizita vreo sucursală, ci recurgând la aplicația ING Home’Bank disponibilă pe telefoanele lor mobile.

Printre condițiile pentru deschiderea unui cont ING 100% online se numără faptul că noul client are peste 18 ani, rezidență fiscală în România și un card de debit atașat unui cont la o altă bancă, aflată tot România.

„Aproximativ 90% dintre interacțiunile dintre clienți și bancă au loc în aplicație, unul din patru credite pentru persoane fizice este contractat în Home’Bank și peste 150.000 de clienți ING plătesc la magazin cu telefonul, fie cu ING Pay (Android), fie cu Apple Pay. Cu mai puțin timp și efort investite, mobile banking-ul face viața clienților noștri mult mai ușoară”, a declarat Javier Montes Pita, Head of Retail Banking, ING Bank România

ING Home’Bank este cea mai frecvent folosită în România, având peste un million de utilizatori care o accesează, în medie, o dată la două zile. Traficul pe platformă a crescut cu aproximativ 50% de la un an la altul.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...