ING Bank lansează o nouă ofertă pentru creditele ipotecare

ING Bank lansează o nouă ofertă pentru creditele ipotecare, menită să susțină planurile clienților de a achiziționa o locuință chiar și în acest context economic nou, imprevizibil.

Astfel, clienții care pot contribui cu un avans mai mare de 25% din valoarea proprietății beneficiază de un discount de 0,5% la rata dobânzii aplicată creditului.

În aceste condiții, aceștia pot economisi aproximativ 200 RON/lună, ceea ce semnifică o reducere de cca. 17% din rata lunară achitată.  

Ofertă adaptată pentru clienții care nu dispun de un avans de peste 25%

Banca și-a adaptat oferta și pentru clienții care nu dispun de un avans de peste 25%.

Aceștia au acum posibilitatea de a contracta un credit ipotecar cu avans minim de 15% din valoarea imobilului, cu o dobândă în continuare competitivă față de cele din piață.

Noua ofertă de credit ipotecar este accesibilă atât clienților cu vechime în cadrul ING, cât și clienților noi. Obținerea acesteia nu este condiționată de încasarea veniturilor la ING Bank România.

Rată fixă pentru șapte ani

Banca pune la dispoziția persoanelor fizice creditul 7FIX, care oferă predictibilitate și protecție timp de șapte ani, rata lunară de plată fiind fixă.

Începând cu al optulea an, dobândă este variabilă, calculată ca suma între marja fixă de 2,56% și indicele IRCC.

Totodată, dacă suma împrumutată depășește pragul de 400.000 de lei, dobânda scade de la 5,00%, la 4,70% pentru creditul cu rată fixă (7FIX) și 4,60% pentru cel cu rată variabilă.

Astfel, pentru creditul ipotecar cu rata variabilă, dobânda este între 4,60% și 5,67%, iar pentru creditul 7FIX este între 4,70% si 5,80%, în funcție de variabilele de avans, perioadă și asigurare luate în calcul.

Indiferent de valoarea avansului, creditele acordate sunt în lei, neexistând astfel riscul de curs valutar pe termen lung.

Pentru clienții care vor transfera suma în euro către vânzător, ING Bank oferă comision zero de transfer și un curs de schimb valutar preferențial.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...