ING Bank aderă la programul guvernamental IMM Invest

ING Bank s-a alăturat programului IMM Invest, un program destinat garantării creditelor întreprinderilor mijlocii, mici și micro-firmelor. Programul se adresează categoriilor de clienți vizați de acest program, clienți deserviți de divizia Mid Corporate Banking.

Programul IMM Invest al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a fost conceput pentru a asigura lichiditățile pentru derularea activității curente sau pentru proiecte de investiții.

Astfel, companiile interesate pot aplica pentru accesarea finanțării pentru realizarea de proiecte de investiții și/ sau pentru finanțarea capitalului de lucru.

Valoarea cumulată maximă a creditelor garantate de stat care pot fi acordate unui beneficiar în cadrul programului nu poate depăși 10.000.000 de lei pentru investiții și până la 5.000.000 de lei pentru capital de lucru.

IMM-ul trebuie să prezinte instituţiilor de credit garanţii colaterale, care, în cazul creditelor de investiţii, împreună cu garanţia de stat şi ipoteca legală imobiliară şi/ sau mobiliară asupra activelor finanţate din credit, acoperă în proporţie de cel puţin 100% valoarea finanţării.

Creditele garantate în cadrul Programului nu pot fi utilizate pentru:

  • Refinanțarea altor credite în derulare ale beneficiarului;
  • Implementarea proiectelor finanțate din ajutoare de stat/ fonduri europene.
- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...