Informații utile despre cum să pariați pe marcatorii de goluri

Pariurile pe marcatorii golurilor dintr-un meci fac parte din „ marea familie” a  pariurilor. Ele devin din ce în ce mai populare în rândul fanilor de pariuri.

Casele de pariuri au observat lipsa ofertelor. Prin urmare, și-au extins portofoliile în acest sector. Pariurile pe goluri se referă la fotbal (în principal). Lista de pariuri de la operatorii de pariuri poate fi diversă. În acest articol vă vom dezvălui cum să plasați astfel de pariuri. De asemenra, vă vom indica ce trebuie să știți și cum să beneficiați de avantajele acestei forme de pariere.

Ce este pariul pe marcatorul de goluri și cum funcționează?

Pariul pe puncte este o subcategorie a pariurilor pe goluri. Acestea sunt pariuri de toate tipurile legate de golurile marcate de anumiți jucători. Puteți paria pe golgheterii dintr-un meci anume, pe campionul competiției etc. În ultimii câțiva ani, dezvoltarea a indicat un lucru în domeniul fotbalului: datorită profesionalismului pieței și a interesului mare al mass-media și telespectatorilor, jucători individuali devin din ce în ce mai „atractivi”. Nu numai cluburile și echipele, ci și anumiți jucători atrag o mulțime de fani. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că pariul pe marcatorii de goluri prezintă mare interes.

În plus, această formă de pariere oferă emoție la fiecare meci, înveselind pariorul respectiv. Avantaj absolut: pariurile pe puncte pot fi foarte profitabile.

Tipuri de pariu pe marcatorul de goluri

Casele de pariuri moderne precum Betano au imaginație și creativitate nelimitate, ceea ce duce la un număr mare de tipuri diferite de pariuri oferite. Începătorilor le este greu să aleagă pariul potrivit dintr-o piață mare. În plus, teama de greșeli din cauza lipsei de experiență crește. Nu putem spune că după studierea acestui articol, veți deveni cu adevărat experți în alegerea pariurilor, dar vă veți putea  face o idee despre cum să procedați. Veți afla cum să determinați un rezultat anume și în ce condiții pariurile sau golurile vor fi câștigătoare sau nu.

În general, strategiile de pariuri legate de golgheteri pot alcătui o întreagă enciclopedie. Noi am încercat să creăm un ghid scurt, accesibil și ușor de înțeles pentru pariorii novici. Folosindu-l toată lumea poate studia cele mai de bază variații ale pariurilor la casele de pariuri într-o perioadă scurtă.

Pariurile sportive la o casă de pariuri diferă nu numai în ceea ce privește coeficienții, ci și în ceea ce privește tipul lor. Unii pariori preferă pariurile simple, în timp ce alții preferă pariurile mai complexe.

Acumulatori

Mulți jucători preferă un singur pariu pe goluri decât toate celelalte tipuri de pariuri. Aceste pariuri online vă permit să alegeți un singur rezultat pentru un singur eveniment. De exemplu, poate fi un avantaj al unei echipe față de alta. Câștigul este calculat prin înmulțirea sumei de bani pariate cu coeficientul curent.

Pariuri sportive cu handicap

Un număr semnificativ de jocuri se desfășoară între participanți cu abilități diferite. De exemplu, în fotbal, poate fi o întâlnire a liderului campionatului cu echipa care închide clasamentul. În acest caz, pariurile standard pe fotbal devin neatrăgătoare, deoarece există cote foarte mici pe victoria favoritei.

Handicap-urile au fost inventate pentru a atrage atenția pariorilor. Un handicap este stabilit pentru un adversar mai slab, care poate fi exprimat în goluri, minute sau puncte. Rezultatul pariului este determinat, luând în considerare nu doar rezultatul oficial al jocului, ci și handicapul utilizat.

Acumulatoare riscante

Acumulatoarele au fost create pentru pariorii care visează la câștiguri semnificative. Fiecare pariu acumulator este o combinație a mai multor rezultate ale evenimentelor sportive fără nicio legătură între ele. Nu este necesar ca evenimentele să aibă loc în cadrul aceluiași campionat sau sport.

Coeficientul rezultat este calculat prin înmulțirea coeficienților tuturor rezultatelor care alcătuiesc acumulatorul. Ca urmare, obțineți o cifră destul de semnificativă, care vă permite să obțineți un câștig neobișnuit de mare.

Pentru a câștiga un pariu de tip acumulator, toate rezultatele incluse în acesta ar trebui să fie pozitive. În caz contrar, pariurile online sunt declarate pierdute. Acesta este principalul factor de risc al pariurilor de tip acumulator: cu cât includ mai multe evenimente, cu atât este mai puțin probabil ca jucătorul să le ghicească corect pe toate. Se recomandă utilizarea numai a opțiunilor cu coeficienții cei mai mari.

Goluri totale

Deoarece orice meci se termină cu un rezultat (scorul final), casele de pariuri pot face un pariu pe numărul total de goluri marcate și puncte câștigate. Pariurile pe fotbal, în care pariorilor li se cere să prezică câte goluri vor putea înscrie ambele echipe, este deosebit de popular.

Totalul poate fi multiplu de 0,5 (de exemplu, 2,5). În acest caz, pariorul pariază că vor fi înscrise mai multe / mai puține goluri decât totale. Totalele întregi sunt de asemenea posibile.

Sisteme

 Acumulatorii s-au dezvoltat ulterior în sisteme. Fiecare sistem este format din mai multe pariuri de tip acumulator și, în funcție de numărul lor, este caracterizat de dimensiune. De exemplu, în sistemul «3 × 5» trebuie să câștigați 3 din 5 acumulatori pentru a câștiga. Elaborarea sistemelor este destul de interesantă, dar riscurile în cazul acestor pariuri sunt destul de mari.

Rezultat dublu

O variație interesantă a pariurilor este rezultatul dublu. Pariorul face o predicție nu numai pentru întregul meci, ci și pentru rezultatul primei reprize. Numărul de opțiuni disponibile pentru un meci de fotbal este de 9, așa că aveți de unde alege. Dacă câștigați pariul veți fi plătiți ma bine dacă preziceți corect rezultatul primei reprize și al întregului joc. Acest lucru nu este ușor de făcut, dar coeficienții crescuți compensează riscul. Așadar, mult succes!

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...