Infineon Technologies extinde sediul din Novo Park cu două etaje și un laborator

În plus, compania a semnat o prelungire a contractului existent până în 2025

Infineon Technologies își extinde spațiul de birouri din campusul de afaceri Novo Park cu încă două etaje și un laborator în clădirea D, ajungând la o suprafață închiriată de 10.000 metri pătrați. În plus, compania a semnat o prelungire a contractului existent până în 2025.

Infineon Technologies ocupă în prezent spații de birouri în clădirile B și C din Novo Park și se numără printre chiriașii cu cea mai îndelungată prezență în campus.

Compania este chiriașul Genesis Property încă din 2005, când a închiriat un spațiu de 2.300 de metri pătrați, iar de atunci a continuat extinderea spațiului de birouri.

În luna aprilie, Genesis Property a început transformarea Novo Park, situat în partea de nord a Bucureștiului, în YUNITY Park, un nou concept imobiliar care va integra într-un spațiu unic facilități premium pentru tendințele de lucru și de stil de viață urban ale viitorului.

Este așteptat ca proiectul să fie finalizat în primele trei luni ale anului 2023, cu o investiție totală de 50 de milioane de euro.

Pe lângă birourile premium, în YUNITY Park, parcarea exterioară, care se întinde pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați, va fi complet transformată, cu un accent deosebit pe zonele verzi.

Astfel, va fi plantată o pădure urbană de 1.000 metri pătrați, unde angajații să poată organiza întâlniri și ședințe online sau să ia pauze, să facă scurte plimbări și să se bucure de natură.

Genesis Property va dezvolta, de asemenea, o terasă în aer liber ce va deservi un food hall de 4.000 metri pătrați, unde rezidenții și vizitatorii parcului vor găsi un mix de restaurante adresate mai multor preferințe culinare.

În plus, va fi dezvoltat un centru de conferințe cu o capacitate totală de 540 de locuri, unde vor fi organizate evenimente culturale și profesionale cu și pentru comunitatea YUNITY Park.

Toate cele șapte clădiri din YUNITY Park, cu o suprafață închiriabilă 75.000 de metri pătrați, sunt deja clasificate în clasa A de eficiență energetică și certificate BREEAM – Very Good.

CITEȘTE ȘI: Yokogawa prelungește contractul de închiriere pentru birourile din Novo Park

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...