Indagra 2011 incepe in 19 octombrie

sursa foto: https://uebcampus.wordpress.com

Romexpo organizeaza in perioada 19 – 23 octombrie 2011, in cadrul Centrului Expozitional din Bucuresti cea de a 16-a editie a  INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

Organizata sub Patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, manifestarea reprezinta unul din domeniile prioritare pe care Romexpo si-a propus sa le abordeze in cadrul programului sau expozitional din acest an.

La aceasta manifestare expozitionala vor participa ca expozanti:

Producatori si distribuitori de utilaje agricole, echipamente pentru irigatii

Producatori si distribuitori de seminte si material saditor, ingrasaminte, sere si solarii;

Producatori si distribuitori de echipamente zootehnice, pentru cresterea animalelor si pasarilor, abatorizare;

Producatori si distributori de produse si echipamente in domeniul horticulturii si viticulturii • Prestatori de servicii financiare si asigurari;

Prestatori de servicii de consultanta si formare profesionala in domeniu;

Proiectare si distributie de software dedicat;

Editia anterioara a INDAGRA a reunit un numar de 374 de firme expozante, care au expus pe o suprafata totala de 21.500 mp. Gradul de internationalizare al manifestarii a fost de 36 %, iar numarul de vizitatori a fost de 42.850 de persoane, atat specialisti cat si public larg.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...