Începe Târgul Național Imobiliar

Targul National Imobiliar TNI isi deschide portile vineri, 25 septembrie, ora 10.00 la Palatul Parlamentului – Sala Unirea.

Principalele 120 de companii ce activeaza in domeniul imobiliar, constructii si financiar din Romania sunt prezente in cadrul TNI cu scopul de a promova cele 30.000 de unitati locative pentru care au conceput oferte speciale si reduceri de pret. Portofoliul expozitiei este variat, cuprinzand oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii.

Pretul minim pentru o proprietate ofertata in cadrul evenimentului este de 4.000 EURO pentru un teren intravilan de 780 mp situat in Breaza, iar pretul maxim din cadrul targului este 8.4 milioane de EURO pentru un teren de 65.000mp din Busteni zona Piatra Arsa.

Preturile imobilelor din capitala prezente exclusiv la TNI pornesc de la valoarea de 17.500 EURO pentru o garsoniera de 25 de mp utili, situata in sectorul 4 al Capitalei, intre doua artere principale: B-dul Alexandru Obregia (Metalurgiei) si B-dul Constantin Brancoveanu, in ansamblul Family Residence Postalionului si ajung pana la 247.605 EURO pentru un apartament de 5 camere, 142 mp utili situat in vecinatatea Complexului Mall din Calea Vitan, in ansamblul de locuinte Vitan Residence 2.

Chiar daca sezonul estival pe litoral s-a incheiat, in cadrul Targul National Imobiliar aveti sansa de a incepe vacante nesfarsite la Marea Neagra. Preturile pornesc de la 2.500 EURO pentru cei care inteleg beneficiile de a plati echivalentul a catorva vacante la mare si a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament in Blaxy Resort- primul resort de cinci stele de pe litoralul romanesc.

Apartamentele cu vedere la munte sunt la mare cautare in orice perioada a anului, iar preturile pornesc de la 18.700 EURO pentru o garsoniera de 33 mp situata in Azuga zona centrala si ajung pana la 4,2 milioane EURO pentru un spatiu turistic cu suprafata de 3.064 mp utili si 1.795 mp teren situat in Predeal, zona Trei Brazi.

Pe durata celor trei zile de eveniment (25-27 SEPTEMBRIE ) vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi in bani, reducerea avansului necesar rezervarii, posibilitatea de a plati in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier in valoare de 2.000 EURO si posibilitatea de a da la schimb locuinta veche pentru o locuinta noua plus diferenta in bani ce poate fi achitata cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casa.

Avand in vedere ca nevoia de locuinte se transforma in cerere doar in prezenta finantarii, TNI este singurul eveniment imobiliar la care participa cele mai active institutii financiar- bancare: BCR,  BRD- GSG si Bancpost.

Printre ansamblurile rezidentiale ce isi expun ofertele in cadrul Targului National Imobiliar din acest weekend se numara: Carol City Park, Club Lac Snagov, Luxury Residence Corbeanca, In City Residence, Palladium Residence, Vitan Residence 2, 20th Residence, Greenfield, Scandinavia Residence, Corbeanca Park, Rin Nord Residence, Militari Residence, Adora Urban Village, Vivere Rezidential, Pipera Rezidential II, Smart City Residence, Decebal Rezidential, Dristor Residence, Confort Urban Residence Rahova, Apollo Residence, New City Residence, Paladin Residence, Serena Apartments, Arena Apartments, Tineretului Residence, Fundeni Residence, Cartierul Rezidential Pinului, Giurgiului Rezidential, Colina Marei, Mogosoara Rezidential,  Octopus Garden, Hystria Residence, Melita Residence, City Point, Cubic Residence, Prohil Rezidential, Metropolitan Residence, Studio Plus, Family Residence Metalurgiei, Astrelor Residence 3, New Town Residence etc.

Lista expozantilor evenimentului TNI este disponibila pe site.

Anul 2015 este cel al revigorarii segmentul imobiliar din Romania! 

Conform statisticilor BNR, volumul total de credite imobiliare acordate de banci, inclusiv cele Prima Casa, a crescut in prima jumatate a anului 2015 cu un ritm de aproape 100%, asadar s-au dublat, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, de la 2 la 4 miliarde lei. In plus, numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte a crescut in primele sapte luni ale anului cu 3,3% fata de aceeasi perioada a anului anterior, la 22.271, conform datelor transmise de Institutul National de Statistică (INS).

Aceste date, alaturi de reaparitia in peisajul targurilor imobiliare a ansamblurilor rezidentiale ce au “hibernat” in perioada crizei imobiliare ne indreptatesc sa anuntam relansarea pietei imobiliare.

“Stim ca a fi chirias este o optiune putin de dorit pentru romani, asa ca la editia de toamna a Targului National Imobiliar orice client poate deveni proprietar, deoarece evenimentul reuneste oferte pentru toate buzunarele. Tinerii si clientii care au un buget relativ restrans au la indemana ofertele LOW COST pentru locuinte situate la periferia capitalei, dar in acelasi timp aproape de mijloacele de transport in comun.

Persoanelor pentru care raportul calitate-pret primeaza in alegerea casei mult visate li se potrivesc            SMART DEAL-urile: imobile la preturi corecte, ce sunt in plus reduse pe durata expozitiei: de exemplu apartament de 3 camere la pret de 2 sau vila la pret de apartament.

Segmentul ofertelor BUSINESS se dovedeste a fi atragator pentru clientii ce au deja o locuinta, dar dispun de bani pe care nu doresc sa ii mai tina in banci si sunt dispusi sa investeasca intr-un teren, o casa de vacanta sau o proprietate cu posibilitati de inchiriere in regim hotelier.

Ofertele imobiliare de lux au revenit in atentia cumparatorilor cu potential, in ultima perioada          inregistrandu-se o crestere a numarului de proprietati PREMIUM vandute chiar si in faza off-plan (inainte de constructie). Toate aceste tipuri de oferte imobiliare pot fi regasite la Palatul Parlamentului- Sala UNIREA in perioada 25-27 septembrie”, declara Cristina BERCEA- PR Manager Targul National Imobiliar TNI.

“Concept de succes al ultimelor editii marca IMOPEDIA.RO, „Harta Proprietatilor care conteza” va reuni cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, din Bucuresti si imprejurimi. La standul numărul 1, vizitatorii vor regasi sute de proprietati noi si vechi, din toate cartierele, cu preturi negociate special pentru perioada targului.

In plus, vizitatorii standului IMOPEDIA vor primi cadou vouchere de cumparaturi, cu discounturi de 20% la produsele Bella Casa – important comerciant din domeniul materialelor de constructii pentru amenajari si finisaje interioare. Cu ocazia TNI, compania va lansa proiectul imobiliar Bella Casa Residence, in cadrul standului numarul 1. IMOPEDIA.ro este principalul partener al Targului National Imobiliar de aproape un deceniu, la fiecare editie a TNI prezentand informatii esentiale din piata imobiliara”, a marturisit Razvan Munteanu, General Manager IMOPEDIA.

Locuinta Verde costa mai putin!

“La Pavilionul Green Homes organizat in cadrul Targului National Imobiliar TNI afli mai multe informatii despre cum poti finanta responsabil locuinta ta pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuinta de calitate superioara cu un confort sporit care iti asigura costuri mai mici la energie si reparatii, sanatate si bunastare pentru familia ta.

Exista o corelare directa intre performanta energetica a unei locuinte si nivelul de calitate al proiectarii, construirii si operarii acesteia. Adesea proprietarii de locuinte iau decizia de a investi mai putin in procesul de proiectare si construire (alegand locuintele cu cel mai scazut cost pe metru patrat), ajungand in final sa detina locuinte cu costuri mari pentru  incalzire si racire, care necesita intretinere intensiva, renovari mai frecvente si care au o valoare mai mica pe termen lung decat locuintele sustenabile.

Cel mai potrivit moment de a investi in sustenabilizarea locuintei este la inceput, in stadiul proiectarii initiale. Finantarea responsabila este de cele mai multe ori cea mai buna alegere pentru a devansa resurse disponibile inca de la inceputul procesului de constructie” a declarat Steven Borncamp, CEO al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Printre ofertele concrete pe care le puteti gasi doar la Targul National Imobiliar TNI din perioada 25-27 septembrie se numara:

 • teren intravilan, 780mp, Breaza – 4.000 EURO TVA inclus;
 • garsoniera, 33mp, Azuga central- 18.700 EURO TVA inclus;
 • garsoniera, 30 mp, Grand Arena Residence 2, Brancoveanu- 20.000 EURO TVA inclus;
 • garsoniera dubla, 34mp, Metalurgiei, Park Residence- 23.900 EURO TVA inclus;
 • garsoniera, 29mp, Berceni 5 Residence- 26.900 EURO TVA inclus;
 • garsoniera, 34mp, Viva Residence, Metalurgiei- 27.500 EURO TVA 5% inclus;
 • apartament 2 camere, suprafata 32mp, Arena Apartments, Berceni- 28.000 EURO+ TVA 5% inclus;
 • apartament 2 camere, Allegra Residence, Berceni- 31.500 EURO TVA 5% inclus;
 • garsoniera dubla, 40mp, Viva Residence, Metalurigiei- 31.500 EURO TVA inclus;
 • studio dublu, 45mp, Adora Urban Village, Sos Alexandriei- 33.900 EURO;
 • studio, Cosmopolis, Stefanestii de Jos- 34.600 EURO+ TVA;
 • garsoniera, 37 mp, Club Lac Snagov- 35.050 EURO;
 • apartament 2 camere, 46mp, Trend Residence, zona Vitan- 35.200 EURO + TVA 5%;
 • apartment 2 camere, 42mp, Corvaris Residence, metrou Dimitrie Leonida- 36.000 EURO TVA inclus;
 • apartament 2 camere, Apollo Residence, Berceni- 36.000 EURO TVA 5% inclus;
 • garsoniera 52mp, Alpin Still Busteni- 38.000 EURO TVA 5% inclus;
 • garsoniera, Metropolitan Residence, Policolor- 39.500 EURO TVA 5% inclus;
 • garsoniera 32mp, Brancoveanu Residence- 40.000 EURO TVA 5% inclus;
 • apartament 2 camere, 56mp, Metropolitan Residence IMGB4- 42.600 EURO TVA 5% inclus;
 • apartament 2 camere, 52mp, West Residential Park, Prelungirea Ghencea- 42.900 EURO TVA 5% inclus
 • apartament 2 camere, 71mp, Mountain View II Busteni, 45.000 EURO TVA 5% inclus;
 • apartament 2 camere, 64mp, Confort Urban Residence, Rahova- 45.000 EURO TVA inclus;
 • apartament 2 camere, 64 mp, Greenfield, Baneasa- 48.245 EURO+ TVA redus de la 53.245 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 52 mp, My Home Residence, Berceni- 49.500 EURO TVA inclus;
 • apartament 3 camere, Brown Residence, Metalurgiei- 49.900 EURO TVA 5% inclus;
 • apartament 2 camere, 72mp utili cu terasa, Smart City Residence 2, Sos. Alexandriei- 49.900 EURO TVA 5%
 • apartament 2 camere, 54mp, Red House 2 Prelungirea Ghencea- 50.000 EURO+ TVA 5%;
 • garsoniera, 43mp, 20th Residence, Splaiul Independetei, Lacul Morii- 52.000 EURO TVA 5% inclus;
 • apartament 2 camere, 54mp, Gama Towers, Sos Oltenitei – 54.000 EURO TVA inclus;
 • apartament 3 camere, 71mp, Brown Residence, metrou Dimitrie Leonida 4- 57.000 EURO TVA inclus;
 • apartament 3 camere, 70mp, Scandinavia Residence, Prelungirea Ghencea- 57.400 EURO TVA inclus
 • apartament 2 camere, 53mp+ gradina 25mp, Adora Pipera- 63.150 EURO+ TVA
 • vila la pret de apartament, 95mp utili+ 30mp curte, Allegra Residence Villas- 64.000 EURO TVA 5 % inclus;
 • vila 100mp+ 40mp teren, Popesti Leordeni- 66.000 EURO TVA inclus;
 • apartament 3 camere, 85mp,  Rin Nord Residence- 66.900 EURO TVA inclus;
 • vila, Cartierul Rezidential Pinului, Dragomiresti Vale- 69.900 EURO TVA 5% inclus;
 • garsoniera, Serena Apartments, parcul Carol- 70.900 EURO+ TVA;
 • vila, 116mp+ 124mp teren, Popesti Leordeni- 71.000 EURO TVA inclus;
 • vila 114mp+220p teren, Red House Vile Clinceni- 72.000 EURO+ TVA5%;
 • vila multiplex Hystria Residence, Corbeanca- 75.000 EURO TVA inclus;
 • vila Cosmopolis, Stefanestii de Jos- 76.000 EURO+ TVA;
 • vila 140mp, New House Villas, Sos Oltenitei- 79.000 EURO TVA inclus;
 • duplex, Paladin Residence, 80.000 EURO+ TVA 5%;
 • vila 4 camere, 130mp + 250 mp teren, Corbeanca Park- 85.900 EURO+ TVA 5 %;
 • vila 124 mp utili+ curte 40mp, Cubic Residence, Prelungirea Ghencea- 89.900EURO+ TVA 5%
 • apartament 4 camere, 124mp, Greenfield, Baneasa- 95.245 EURO+ TVA, redus de la 104.245 EURO+ TVA;
 • apartament 4 camere, 84 mp, 20th Residence, Lacul Morii- 108.500 EURO+ TVA 5 %;
 • vila duplex 153mp+ 250mp teren,  Ozun Residence Theodor Pallady- 115.000 EURO TVA inclus;
 • apartament 4 camere, Serena Apartments, parcul Carol- 135.500 EURO+ TVA;
 • apartament 4 camere, 117mp, Club Lac Snagov- 156.750 EURO;
 • vila Hystria Residence, Corbeanca- 190.000 EURO TVA inclus;
 • hotel  5 stele, Predeal, zona Trei Brazi- 4.200.000 EURO TVA inclus;
 • teren intravilan, 64.972mp, Busteni, Piatra Arsa- 8.446.360 EURO+ TVA.

Lansat in anul 2005, Targul National Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar si domeniile conexe acestuia, ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Continuand cei 10 ani de traditie, Targul National Imobiliar  marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 21 de editii ale TNI.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...