Începe școala smart la AFI Cotroceni

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, care oferă servicii integrate pentru toată familia, dă startul noului an școlar cu premii smart pentru elevi, care să îi susțină în procesul de învățare și să îi ajute să își dezvolte pasiunile într-un mod inovator.

În luna septembrie, în AFI Cotroceni are loc campania „Începe școala SMART”, clienții fiind așteptați cu o experiență de shopping de nota 10, oferindu-le celor care fac cumpărături șansa de a câștiga unul dintre cele patru pachete de premii smart.

Tot ceea ce au de făcut clienții AFI Cotroceni este să cumpere în valoare de 300 lei, iar pe baza bonurilor (maxim 10) se pot înscrie în tragerea la sorți pentru unul din cele patru pachete SMART cu cele mai cool gadget-uri ale sezonului. Înscrierile se pot face la cele două Info Desk-uri din centrul comercial (intrarea FAR și intrarea Galaxy), precum și la cel din zona hypermarket-ului Auchan. Premiile campaniei sunt următoarele:

1. Premiul CREATIVE SMART: tabletă, Ipod, iPhone și un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei

2. Premiul TECH SMART: laptop, consolă de jocuri și un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei

3. Premiul FASHION SMART: smartwatch (pentru el și pentru ea), iPhone și un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei

4. Premiul FAMILY SMART: Smart TV, 2 brățări FitBit și un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei

„Prin această campanie ne-am propus să încurajăm inovația și să îi ajutăm pe cei care încep școala să își exploreze pasiunile, să fie conectați cu tehnologia, poate chiar înaintea ei cu un pas, într-un cuvânt, să fie SMART. Ne dorim să transmitem un mesaj pozitiv pentru copii și părinți: există foarte multe feluri de a fi smart. A fi smart înseamnă de fapt să fii bun la ceea ce te pasionează și fiecare copil are cel puțin un domeniu de interes la care se pricepe sau are potențial foarte bun de a excela. Prin diversitatea sa de produse, servicii și activități de entertainment, AFI Cotroceni îi susține pe cei mici să descopere și să se dedice domeniilor care îi pasionează, oricare ar fi acestea”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Detalii despre regulamentul campaniei „Începe școala SMART” puteți găsi accesând: www.aficotroceni.ro sau https://www.facebook.com/AFICotroceniB/.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...