Incepe licitatia pentru centura Targu Jiu

sursa foto: newschannel.ro

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a scos la licitaţie centura municipiului Târgu Jiu.

 

Obiectul acestui contract este „executarea lucrărilor de construcţie nouă a variantei de ocolire a Municipiului Târgu Jiu, amplasat pe drumul naţional DN66, care traversează localitatea Tg Jiu de la sud la nord, precum şi pe drumul naţional secundar DN67D incident în Nord-Vest”.

Valoarea estimată fără TVA a contractului este cuprinsă între 283.410.809 şi 308.654.234 RON.

Varianta aprobată de proiect presupune realizarea unei variante de ocolire atât prin estul oraşului, cât şi prin vestul acestuia.

Varianta Est asigura legăturile pe partea de est între Filiaşi (DN66), Râmnicu Vâlcea (DN67) şi Petroşani (DN 66) si are o lungime de 14,9 km.

Varianta Vest asigura legăturile pe partea de vest între Filiaşi (DN66), Drobeta Turnu Severin (DN67) si Băile Herculane (DN 67D) si are o lungime de 5 km.

Autoritatea Contractanta solicita garanţie de participare eliberata in numele ofertantului in cuantum de: 5.500.000 Lei. Garanţia de participare poate fi eliberata in numele ofertantului si in Euro, in cuantum de: 1.240.651,25 Euro.

Proiectul este prevăzut a fi finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regionala şi de la Bugetul de Stat.

 

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...