Începe ediția de toamnă a TIMON

sursa foto: stiripeblog.wordpress.com
sursa foto: stiripeblog.wordpress.com

Ediţia de toamnă 2013 a tIMOn – târgul Imobiliar Naţional, cea mai importantă expoziţie de profil din România, va avea loc în perioada 24-27 octombrie în Piaţa Constituţiei.

Ajuns la a xxiii-a ediţie, tIMOn va aduce un număr record de oferte exclusive, peste 1.000 de unităţi din 35 de proiecte fiind promovate cu caracter exclusiv în cele patru zile ale evenimentului. În total, la tIMOn cei care vor să cumpere o locuinţă pot găsi oferta a peste 100 de ansambluri rezidenţiale atât în zone centrale cât şi semicentrale şi periferice, acoperind toate categoriile de preţ şi nevoi. Cel mai mic pret din targ: 9600 € +tva pentru o casa de la SiProTrading, iar cel mai mare 1612000 € +tva pentru un penthouse de 6 camere in ansamblul Alia.

O altă premieră la tIMOn va fi prezenţa Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) cu o ofertă de locuinţe.

„Salutăm iniţiativa ANL de a se deschide către marele public şi suntem onoraţi să îi avem ca oaspeţi în mijlocul dezvoltatorilor imobiliari. tIMOn poate spune acum, fără urmă de dubiu, că deţine întreaga ofertă imobiliară a momentului” (Vlad Vlăsceanu, director tIMOn)

tIMOn este cel mai important eveniment imobiliar din Romania, in cadrul unei expozitii unice, oferind 2.000 metri pătraţi spaţii de expoziţie indoor şi 2.000 metri pătraţi expoziţie outdoor.

La tIMOn vor participa peste 100 de companii, din care mai mult de 20 sunt participari exclusive.

Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari exclusive, dar si promotii importante pentru locuintele promovate în cadrul tIMOn.

Timp de 4 zile vizitatorii se vor bucura de promotiile oferite de catre companiile expozante, de discounturile suplimentare oferite doar pe perioada targului şi de asemenea vor putea compara in timp real ofertele imobiliare ale toamnei si isi vor putea alege o locuinta pe masura bugetului si a dorintelor.

Oferta tIMOn cuprinde peste 4.000 de locuinţe care beneficiaza de discounturi si promotii pe perioada targului, in proiecte care acoperă toate zonele Bucureştiului.

In cadrul salonului Mobi Deco, partenerii tIMOn din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor vor pune la dispozitie mobilier si solutii pentru amenajarea locuintei sau a gradinii dumneavoastra. Printre altele, veti gasi aici ofertele Bo Concept, Menatwork, Glamour Flors, Fame Furniture.

De asemenea, minisalonul auto va pune la dispozitie cele mai bune oferte ale Tiriac Auto.

Programul de vizitare a tIMOn este de joi până sâmbătă de la ora 10.00 la 20.00 şi duminică între 10.00 şi 16.00.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...