Începe ediția de toamnă a Project Expo

Primul targ imobiliar al toamnei vine inainte de orice cu o premiera in ceea ce priveste locatia. Piata Victoriei va gazdui Targul Imobiliar PROJECT EXPO  in perioada 18-20 septembrie. In parcarea din centrul Capitalei sunt amplasate doua corturi care gazduiesc standurile celor mai importante companii de real estate.

O mare parte dintre proiectele pe care aceste companii le prezinta in cadrul celor trei zile de eveniment sunt nou lansate pe piata. “Sunt peste 10 ansambluri noi care participa pentru prima oara la un targ imobiliar si ale caror vanzari abia au debutat. Dar supriza vine din faptul ca multe dintre ele au deja apartamente rezervate, chiar daca nici macar nu a fost sapata fundatia. Putem vorbi despre o cerere cu mult mai mare decat oferta, pentru prima oara dupa foarte multi ani”, spune Adina Patilea, brand manager Targul Imobiliar Project Expo.

Printre proiectele prezente la Targul Imobiliar PROJECT EXPO se afla si Metalurgiei Park, ansamblul care confirma in totalitate afirmatia de mai sus. “ Avem rezervari facute cu termene de livrare care ajung si pana la 5-6 luni pentru o parte dintre apartamente. Am ajuns la stadiul ca, in cazul anumitor proiecte din Metalurgiei Park si nu numai, sa intocmim liste de asteptare, in baza unui “gentlemen’s agreement” intrucat nici macar nu ne-am apucat de construit, iar in aceste conditii nu putem percepe o taxa de rezervare”, spune Catalin Grigore, manager SudRezidential.ro.

Bineinteles, exista si dezvoltatori care au venit in intampinarea cererii clientilor cu proiecte de dimensiuni mari sau medii, deja finalizate, care livreza locuinte la cheie, la preturi reduse pe perioada Targului Imobiliar PROJECT EXPO.

Carrefour Colentina ofera un discount de 12%, Cubic 6 scade preturile cu 5%, Greenfield Baneasa propune un avantaj client de 5000 euro, Ideal Residence are reduceri de pana la 9000 euro si chiar si mobilier inclus in pret, in Palladium Residence si in Trend Residence preturile sunt mai mici cu 6000 de euro pe perioada celor trei zile de eveniment, iar in cazul Rin Nord Residence reducerea atinge 8000 euro. Reduceri fac si dezvoltatori ai unor proiecte proaspat lansate.

Pentru Tineretului City si Carol City Parc preturile sunt 1250 euro +TVA pe metru patrat ceea ce inseamna o reducere pentru plata cash de 50 euro pe metrul patrat. Oltenitei Park Residence constituie noutatea pe piata imobiliara din Zona de Sud. Complexul nu este doar o oferta de portofoliu, ci se anunta a deveni unul dintre cele mai ample proiecte rezidentiale din Sudul metropolei bucurestene. Oltenitei Park se compune, in prima faza, din doua blocuri cu regim de inaltime Parter + 7 niveluri, fiecare a cate 87 de unitati locative.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...