Incepe constructia unui nou bloc in Class Park Targoviste

.

Dezvoltatorul Class Park Targoviste a început construcția celui de al patrulea bloc din complex. Blocul are acelaşi design exterior ca şi celelalte trei, acelaşi format P+4, având disponibile 22 de apartamente.

“În momentul începerii construcției erau deja contractate 20% din apartamente, clienții cunoscând proiectul și având astfel încredere să contracteze o locuință în faza de construcție. Cele mai cautate au fost apartamentele de două și trei camere ”, a declarat Ioana Luca, Director Marketing.

Blocul urmează a fi finalizat la începutul anului viitor.  Locuitorii vor avea ocazia să-și aleagă finisajele și designul interior dorite, ca și la celelalte blocuri din complex.

“Toate apartamentele sunt decomandate, foarte luminoase, moderne, bine împărțite. Livingul va avea acces la unul din balcoane, iar geamurile vor fi până jos, pentru a lăsa lumina naturală să pătrundă în apartament. Calitatea oferită este unul din cele mai importanate obiective ale noastre. De aceea, aici veți găsi finisaje precum inox, granit, cărămidă și alte materiale esențiale construcției de calitate” a mai declarat Ioana Luca.

Impreună cu locuitorii, echipa Class Park organizează evenimente deosebite, distractive și diverse în fiecare an. Anul acesta au fost organizate evenimente precum “Gradina Verde Class Park”- amenajarea spațiului verde și de joacă al copiilor, 1 Mai, 1 Iunie – un eveniment plin de surprize și foarte plăcut pentru copii, dar și pentru părinți. Și vor urma multe alte evenimente în care locuitorii pot socializa și veni cu idei.

Class Park dispune de o mare suprafață de zonă verde care a fost și va fi amenajată dupa placul și nevoile locatarilor.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...