Începe construcția primei faze a proiectului mixed-use PALTIM Timișoara

Aceasta include o clădire rezidențială cu un regim de înălțime de 2S+P+6+7R, ce va oferi 123 de unități locative, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 și 4 camere

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell a obținut autorizația de construire pentru Faza 1 a proiectului mixed-use PALTIM din Timișoara.

Prima fază va cuprinde 123 de apartamente dintr-un total de 236 de unități locative, iar lucrările de construcție vor demara în curând.

PALTIM este un ansamblu mixt care oferă apartamente premium, spații de birouri și de servicii, precum și cu două clădiri istorice care urmează să fie renovate.

Faza 1 a proiectului include o clădire rezidențială cu un regim de înălțime de 2S+P+6+7R, ce va oferi 123 de unități locative, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 și 4 camere. Data estimativă pentru livrare este primăvara anului 2024.  

A doua fază a proiectului va adăuga o a doua clădire, cu 113 apartamente, ajungându-se la un total de 236 de unități.

Ansamblul PALTIM este situat pe malul râului Bega, în apropiere de Parcul Central și la câțiva pași de centrul orașului. Viitorii rezidenți vor beneficia de acces rapid către principalele puncte de interes, precum și de o distantță scurtă către orice destinație din oraș.

De la lansarea vânzărilor, în octombrie 2021, aproximativ 50% din stocul disponibil de apartamente a fost vândut.

CITEȘTE ȘI: Speedwell are autorizație de construire pentru proiectul rezidențial The Ivy

- publicitate -