Incepe constructia Adora Mall Craiova

sursa foto: stiripeblog.files.wordpress.com

Compania portugheză Sonae Sierra va începe în această lună prima fază a lucrărilor de construcţie la centrul comercial Adora Mall Craiova, cu o investiţie totala de 111 milioane de euro.

„Începerea lucrărilor de construcţie pentru Adora Mall confirmă angajamentul companiei Sonae Sierra pe piaţa românească şi, implicit, pe piaţa din Craiova. Prima fază a lucrărilor de construcţie se va întinde pe o perioadă de şase luni, iar la finalul acestei perioade suntem încrezători că vom putea anunţa data inaugurării centrului comercial”, a declarat Ingo Nissen, managing director Sonae Sierra, responsabil pentru dezvoltare în România.

Adora Mall reprezintă o investiţie totală de 111 milioane euro şi va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 59.000 metri pătraţi, 190 magazine şi 1.900 locuri de parcare.

„Localizat în zona de sud-est a Craiovei, pe strada Caracal, şi conectat cu parcul Romanescu, Adora Mall va contribui semnificativ la vitalizarea şi îmbunătăţirea economiei şi comerţului local prin crearea a peste 900 de locuri de muncă, oferind un mix complet de magazine, cu mărci internaţionale, naţionale şi locale, o combinaţie unică de servicii, magazine şi divertisment, pentru a deservi o zonă de cuprindere de 435.000 de locuitori”, se menţionează în comunicat.

În prezent 40% din suprafaţa totală închiriabilă a centrului comercial Adora Mall este închiriată unor mărci precum Altex, Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub, Maxbet Best of Bowling şi Pure Fitness. De asemenea, un procent suplimentar de 20% din suprafaţa totală închiriabilă se află în negocieri avansate.

În Craiova mai este în construcţie încă un centru comercial, dezvoltat pe terenul uzinei Electroputere de compania belgiană BelRom. De asemenea, compania austriacă Immofinanz a anunţat că va dezvolta un proiect de acest tip, dar a cărui construcţie a fost oprită din cauza crizei economice.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...