Încep vânzările pentru faza a doua a EnVogue Residence Militari

Proiectul situat în Bd. Iuliu Maniu va dispune de adăposturi antiatomice

EnVogue Residence anunță lansarea vânzărilor pentru corpul B. A doua fază de construcție a proiectului va cuprinde 214 unități locative (cu una până la trei camere și penthouse-uri).

Clienții interesați să facă o achiziție cu plata cash, în tranșe, beneficiază de o reducere de 100 euro pe metru pătrat util pentru orice tip de apartament. Raportat la valoarea totală a unei unități locative, discountul poate depăși suma de 9.000 euro.

Amplasat aproape de intrarea în București dinspre A1, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, EnVogue Residence reprezintă o investiție de circa 40 milioane euro, derulată de un dezvoltator autohton.

Alcătuit din trei corpuri, fiecare a câte două tronsoane, ansamblul va aduce pe piață un total de peste 500 de apartamente noi, garsoniere, studiouri, apartamente cu două-trei camere, dar și penthouse-uri.

Lucrările pentru edificarea proiectului rezidențial au început în toamna anului 2021, iar în prezent se află în proces de construcție două dintre cele trei corpuri planificate.

Corpul B va fi finalizat în vara anului viitor, iar primele 169 de unități locative, aferente corpului C, au ca termen de finalizare luna decembrie a anului în curs. 

CITEȘTE ȘI: Cum arată primul ziar al comunității, editat de ansamblul rezidențial Aqua City

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...