Încep lucrările la One Charles de Gaulle

One United Properties anunță începerea lucrărilor la One Charles de Gaulle, un proiect rezidențial exclusivist situat în cartierul Primăverii, la două minute de parcul Herăstrău.

Proiectul prevede 33 de unități locative distribuite în două cladiri și va însuma o suprafață construită de 8000 mp, inclusiv subsol, spații tehnice și spații comune. Suprafața locuibilă va fi de 4000 mp. Livrarea este estimată pentru a doua jumătate a anului 2017.

„One Charles de Gaulle beneficiază de toate coordonatele pentru a fi cel mai exclusivist proiect rezidențial din București și chiar din România. Atributele pentru care acest nou proiect One United Properties se diferențiază net față oferta existentă pe piață sunt poziționarea într-o zonă istoric mult râvnită, are un regim mic de înalțime și este un proiect prietenos cu mediul înconjurator prin caracteristicile de green building”, afirmă Beatrice Dumitrașcu, director de vânzări One United Properties.

One Charles de Gaulle va avea un regim de înălțime de S+DS+P+3E+4 retras + etaj tehnic, două deschideri, dintre care una chiar spre Piata Charles de Gaulle, concierge, pază 24h, design interior elegant contemporan și o comunitate atent selecționată, doar pe bază de recomandare. Calitatea înaltă a finisajelor folosite este o caracteristică a proiectelor semnate One United Properties, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi și eficiența energetică superioară.

ONE UNITED PROPERTIES este un dezvoltator imobiliar de complexuri rezidențiale exclusiviste în centrul și nordul Capitalei. Compania are în construcție proiecte rezidențiale care totalizează aproximativ 300 de apartamente. Ultimele proiecte finalizate sunt One Floreasca Lake (15,000 mp și 68 apartamente – prima fază livratăîn iunie 2013 și a doua, în august 2015) și Madrigalului Residence (4,000 mp și 14 apartmente, livrat în septembrie 2014).

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...