Încep lucrările la magazinul Ikea Pallady

In 28 noiembrie au demarat lucrarile pentru al doilea magazin IKEA din Romania. Acesta va fi construit in bulevardul Theodor Pallady nr. 57, Bucuresti. 

IKEA Pallady va avea 37.000 de metri patrati, 1.300 de locuri de parcare cu statii de incarcare pentru masini electrice, restaurant cu 550 de locuri, bistro, magazin de delicatese suedeze si un loc de joaca pentru copii.

Noua unitate va avea si o sera de 800 de metri patrati si o zona IKEA Cafe pentru intalniri si discutii ale vizitatorilor.

Valoarea totala a investitiei este de 86 de milioane euro. Se vor crea peste 300 de locuri de munca, recrutarea incepand prin promovarea potentialilor candidati talentati din unitatile existente (SEE si international) in functii noi in Pallady. Dupa ce vor fi ocupate pozitiile din echipa de management a magazinului, IKEA va incepe al doilea val de recrutare externa. Recrutarea in masa pentru angajatii magazinului este planificata sa inceapa in februarie – martie 2018.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...