Încep lucrările la faza a treia a ansamblului Vivenda Residencias

Hercesa anunţă demararea lucrărilor la primul bloc din cea de-a treia fază a ansamblului rezidenţial Vivenda Residencias.

Faza a treia va cuprinde 132 de apartamente, situate în două blocuri, şi presupune o investiţie totală de 14 milioane de euro. Termenul de finalizare al primului bloc, cu un total de 66 de apartamente, este luna aprilie 2017.

”Piaţa rezidenţială s-a înscris încă de anul trecut într-o tendin­ţă ascendentă, iar interesul cumpărătorilor a crescut. Faţă de perioada de boom imobiliar, însă, tipologia clienţilor s-a schimbat semnificativ, în sensul că acum vorbim despre cumpărători pe deplin informaţi, care ştiu ce vor de la un apartament şi îşi cunosc foarte bine necesităţile în domeniul imobiliar. De aceea, avantajele pe care proiectul Vivenda Residencias le prezintă în raport cu restul ofertei rezidenţiale a zonei au contribuit din plin la succesul nostru în vânzări”, spune Mauricio Mesa Gomez, director general pentru România şi Bulgaria în cadrul grupului Hercesa.
- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...