Încep lucrările la a doua fază Luxuria Domenii Residence

luxuria domenii residence
Ansamblul Rezidențial Luxuria Domenii Residence

Luxuria Domenii Residence a demarat lucrările la cea de-a doua fază, care va cuprinde 268 de apartamente, 296 locuri de parcare subterane și 10 grădini tematice/spații verzi pe o suprafață de 2.500 mp.

Noua etapă are ca termen de execuție și livrare trimestrul al III-lea al anului 2020. Finalizarea structurii celor 3 blocuri din faza I și a finisajelor pentru primul lot de apartamente din cadrul acestei faze, marchează încheierea perioadei de pre-sale și creșterea prețului de listă la 1.700 Eur/mp + TVA incepând cu data de 1 august 2019.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit în 3 faze, pe un teren cu suprafața de 22.500 mp, localizat între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Acesta va include la final 9 blocuri cu un total 630 de apartamente împreună cu peste 9.650 mp de vegetație, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda 10 grădini tematice.

Cele 4 clădiri din faza a doua a ansamblului Luxuria vor include unități de tip studio, apartamente cu două, trei, patru și cinci camere, precum și duplex-uri și apartamente cu grădină, cu suprafete de la 54 mp până la 327 mp.

Conceptul proiectului este cel al unui cartier premium, privat, în interiorul căruia rezidenții beneficiază de facilități integrate pentru un stil de viață modern și confortabil: acces securizat, spații verzi, locuri de joacă, două sali de sport, servicii de concierge și mentenanță, lounge, dar și spațiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenți fiind exclusiv subterane.