Încep lucrările la a doua fază AFI Tech Park Business Campus

AFI va începe în scurt timp lucrările la faza a doua a proiectului AFI Tech Park Business Campus, cel mai nou complex de birouri al dezvoltatorului.

AFI Tech Park 1 – prima fază a proiectului, o clădire P+8 de birouri Clasa A, cu o suprafață totală închiriabilă de 22.000 mp – a fost finalizată în trimestrul trei al anului trecut. În prezent, peste 80% din clădire este deja închiriată, companiile care s-au relocat aici beneficiind din plin de poziționarea excelentă, dar și de avantajele oferite chiriașilor.

Printre avantaje se numără un card de reduceri oferit angajaților companiilor, care poate fi utilizat la restaurantele și la furnizorii de servicii din zona clădirii de birouri, dar și proximitatea sălii de sport World Class, unul dintre cei mai mari chiriași ai clădirii. De asemenea, companiile din AFI Tech Park 1 beneficiază de o sală de ședințe care poate fi închiriată în regim orar, reducând astfel cheltuielile de funcționare.

Valoarea estimată a investiției în AFI Tech Park 2 se ridică la 37 de milioane de euro”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Odată finalizat, campusul AFI Tech Park va deveni unul dintre cele mai importante proiecte de birouri din zonă. Campusul este situat la intersecția a trei sectoare – 3,4 și 5 – ceea ce îl face ușor accesibil de către angajații companiilor care și-au relocat aici birourile.

AFI Tech Park 1 deține pre-certificarea LEED Platinum de clădire verde.
Printre chiriașii AFI Tech Park 1 se numără New Work, Afcon Electra România, certSIGN, Game World Group, RTC Proffice Experience, Knauf (cu cele două divizii, Knauf Gips și Knauf Insulation), Hilti Romania, World Class, WWF și Connect 44.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...