Încep lucrările de construcție la ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Brașov

Nordis Group a început lucrările de construcție la ansamblul Nordis Brașov. Investiția este estimată la 26,4 milioane euro.

Ansamblul este dezvoltat pe un teren de 13.000 metri pătrați și este format din cinci corpuri independente, ce vor dispune de 158 camere de hotel și 43 apartamente rezidențiale.

Ansamblul beneficiază de servicii premium: piscină infinity, SPA de 900 mp, sală de fitness, cinema room, bibliotecă, 3 săli de conferință, restaurante tradiționale și de fine-dining.

Vor fi edificate o pistă de alergare și stație de încărcare pentru mașini electrice, fiind disponibile și servicii de valet parking, curățenie și room service.

Nordis Brasov oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis similare din Mamaia sau Sinaia.

În plus, fiecare proprietar poate petrece o vacanță de 7 zile în fiecare an în unitatea pe care o deține.

Prețurile de achiziție (fără TVA) pentru unitățile hoteliere pornesc de la 91.000 euro pentru un studio, 240.100 euro pentru două camere și 480.100 euro pentru trei camere.

În componenta rezidențială, prețul pentru un apartament cu două camere începe de la 273.000 euro, trei camere de la 321.000 Euro, iar prețul pentru camere pornește de la 595.000 euro.

CITEȘTE ȘI: Analiză Nordis – Cum arată investitorul în ansamblurile rezidențiale noi

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...