Încă zece tone de gunoaie ridicate din sectorul 6

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Protecţia Mediului şi Ordine Publică, a întreprins la sfârşitul săptămânii trecute o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran aflat în apropierea Străzii Stupca, intersecţie cu Strada Ajustorului.

Pe lângă disconfort, deşeurile depozitate produceau o imagine cu impact negativ asupra zonei. În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat de pe domeniul public aproximativ 10 de tone de deşeuri.

Acţiunea face parte din campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”.

Programul îşi propune să schimbe aspectul întregului sector şi cuprinde: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail [email protected] şi [email protected].

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...