Încă un Lidl în Prelungirea Ghencea

Lidl deschide pe data de 2 aprilie un magazin nou construit, pe strada Prelungirea Ghencea, nr.15C – 15E, în apropierea intersecției cu strada Brașov.

Noua unitate, a 185-a din România are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m² și dispune de peste 130 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare al Lidl Prelungirea Ghencea va fi următorul: între 7:30 și 22:30 de luni până sambătă, iar duminica, între 8:00 și 20:00.

Este cel de-al treilea magazin Lidl din zonă, după cel din Prelungirea Ghencea, zona cartier Pimăvara și Lidl strada Valea Oltului.

Inaugurarea noului magazin Lidl Prelungirea Ghencea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Lidl are în prezent peste 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...