Încă trei magazine Profi

.
.

Astazi, Cristian Popescu – Piedone, Primarul sectorului 4, a fost declarat primar PROFI cu ocazia inaugurarii magazinului PROFI din Piata Aparatorii Patriei, cel de al cincilea din acest sector si al 24-lea din Bucuresti.

 

Alte doua magazine PROFI au fost deschise tot astazi in Targoviste si Biharia.

 

Reprezentat la inaugurare de catre Stefan Florescu, Directorul general al directiei de administrare a pietelor sectorului 4, Primarul Cristian Popescu – Piedone a multumit pentru placheta care consfinteste noul sau titlu si, la randul sau, a oferit magazinelor PROFI o placheta dedicata.

 

Magazinul se afla amplasat pe Soseaua Berceni , in piata agroalimentara Aparatorii Patriei, si se prezinta in formatul standard PROFI, cu o suprafata totala de 800 mp si o sala de vanzari de 450 mp.

 

Tot in format standard se prezinta si magazinele inaugurate astazi in Targoviste, judetul Dambovita, pe str. I.C. Bratianu nr. 32B, cu o suprafata totala de 515 mp si o sala de vanzari de 310 mp, si la Biharia, judetul Bihor, pe str. Cetatii nr. 154, cu o suprafata de 480 mp si o sala de vanzari de 320 mp.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...