Încă trei Carrefour Express

.
.

Carrefour anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: prin colaborarea cu RostCom – Express RostCom Prunului și Express RostCom Brândușelor, în orașul Brașov și prin colaborarea cu Gulliver – Express Gulliver Uioara, în București.

În acest moment, rețeaua numără 42 de magazine de proximitate „Express”, dintre care șase unități în orașul Brașov și 36 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere.

Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.  

Date cheie despre cele trei magazine:.

  • Express RostCom Prunului se află pe Strada Prunului nr 17, Brașov, are o suprafață de 160 m² și însumează aproximativ 3.000 de produse.
  • Express RostCom Brândușelor se află pe strada Brândușelor nr. 84, Brașov, are o suprafață de 220 m² și însumează aproximativ 4.000 de produse.
  • Express Gulliver Uioara se află pe Bulevardul Uioara nr. 3, sector 4, Bucureşti, are o suprafață de 220 m² și însumează aproximativ 4.000 de produse.
- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...