Încă șase Brico Store devin depozite Brico Depot

Brico Dépôt anunță începerea lucrărilor de transformare pentru alte șase magazine situate în Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.

 

Procesul de reamenajare se realizează cu ușile deschise. Acest fapt oferă clienților posibilitatea să-și achiziționeze produsele necesare amenajării locuinței, chiar și pe perioada desfășurarii lucrărilor.

Lucrările au început cu transformarea spațiului dedicat materialelor de construcții (BATI) și continuă cu modificarea suprafeței interne a magazinului.

“Procesul de tranziție continuă. Ne bucurăm că putem oferi în curând clienților noștri din aceste orașe un magazin diferit, cu prețuri mici în fiecare zi și stocuri disponibile în cantități industriale.

Depozitele noastre rămân deschise pentru a da posibilitatea clienților de a-și face cumpărăturile într-un ambient favorabil, adaptat nevoilor lor în materie de bricolaj.

Până în prezent am transformat și deschis opt unități, în urma unui proces complet, în care fiecare angajat și colaborator a fost implicat pentru a încheia în timp util reconfigurarea magazinului după structura Brico Dépôt. Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut, ceea ce ne permite să vedem viitorul cu optimism și încredere. Depocrația prețurilor mici continuă! În curând și pentru clienții din Suceava, Focșani, Brăila, Calarași, Drobeta Turnu Severin și Constanța’’, declară Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt. 

Brico Dépôt, ce aparține companiei britanice Kingfisher, deține în prezent opt puncte comerciale în România: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna și cinci în țară, în Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...