Încă patru magazine Profi

Profi a deschis noi magazine la Eforie Nord, Timișoara, Suceava și Bocșa, ajungând astfel să numere 401 de unități  în 191 de localități.

Magazinul inaugurat la Eforie Nord, Jud. Constanța, funcționează în format Standard, pe B-dul Republicii nr. 7. Suprafața sa totală este de 517.14 mp din care sala de vânzări ocupă 372 mp.

Noul magazin din Timișoara, Jud. Timiș, este situat pe str. Cugir, nr. 18, bl. 78 și funcționează în format City. Unitatea are o suprafață totală de 409 mp, sala de vânzări măsurând 259 mp.

În Suceava, Jud. Suceava, pe str. Prof. Leca Morariu nr. 1A, (Areni) funcționează în format Standard cel de al șaptelea magazin din localitate. Suprafața sa totală este de 500 mp, din care sala de vânzări ocupă 330 mp.

Localitate nouă pe harta rețelei Profi, și orașul Bocșa din Jud. Caraș-Severin va avea, începând de sâmbătă, un magazin Profi în format Standard. Unitatea va funcționa la pe str. Funicularului nr. 65, cu o suprafață totală de 530 mp, sala de vânzări ocupând 357 mp.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...