Încă patru magazine Profi

Profi a deschis noi magazine la Eforie Nord, Timișoara, Suceava și Bocșa, ajungând astfel să numere 401 de unități  în 191 de localități.

Magazinul inaugurat la Eforie Nord, Jud. Constanța, funcționează în format Standard, pe B-dul Republicii nr. 7. Suprafața sa totală este de 517.14 mp din care sala de vânzări ocupă 372 mp.

Noul magazin din Timișoara, Jud. Timiș, este situat pe str. Cugir, nr. 18, bl. 78 și funcționează în format City. Unitatea are o suprafață totală de 409 mp, sala de vânzări măsurând 259 mp.

În Suceava, Jud. Suceava, pe str. Prof. Leca Morariu nr. 1A, (Areni) funcționează în format Standard cel de al șaptelea magazin din localitate. Suprafața sa totală este de 500 mp, din care sala de vânzări ocupă 330 mp.

Localitate nouă pe harta rețelei Profi, și orașul Bocșa din Jud. Caraș-Severin va avea, începând de sâmbătă, un magazin Profi în format Standard. Unitatea va funcționa la pe str. Funicularului nr. 65, cu o suprafață totală de 530 mp, sala de vânzări ocupând 357 mp.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...