Încă două clădiri de birouri ale One United pot fi vizitate și închiriate online

Bright Spaces și One United lansează încă două platforme de vizualizare și închiriere digitală pentru clădirile One Cotroceni Park și One Herăstrău Office.

Astfel, întreg portofoliul de spații office disponibile al One United Properties poate fi vizitat online, în 3D.

Cele trei platforme de prezentare 3D și închiriere ale clădirilor de birouri pot fi accesate din noul site dedicat segmentului office al dezvoltatorului.

Soluția implementată de Bright Spaces le permite viitorilor chiriași să vizualizeze în 3D spațiile și să opteze pentru cea mai bună configurație pentru echipele lor.

În plus, pot să obțină rapid și ușor informații despre principalele puncte de interes din apropierea clădirilor (restaurante, cafenele, căi de acces, mijloace de transport în comun).

Prin platformă, aceștia pot să solicite o ofertă personalizată în funcție de spațiul necesar, locurile de parcare, spațiul de depozitare și să stabilească un tur live al birourilor.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...