Încă 5 magazine Profi

Aceasta saptamana aduce cinci noi magazine in lantul de retail PROFI, la Arad, Buzau, Oradea, Panciu si Tinca.

Profi isi extinde astfel acoperirea nationala la un total de 143 de localitati. Magazinul din Arad functioneaza in format City la parterul unei cladiri comerciale de pe str. Abrud nr. 105 A. Are o suprafata totala de 309.07 m.p. si o sala de vanzari care ocupa 190 m.p.

Situat la parterul unei cladiri comerciale de pe Str. Obor, D2, Bazar, magazinul din Buzau functioneaza in format Standard, avand o suprafata totala de 552. 89 m.p. din care sala de vanzari ocupa 405 m.p.

In Oradea, noul magazin Profi este situat pe blv. Dacia nr. 40, la parterul unei cladiri comerciale, si functioneaza in format City, cu o suprafata totala de 314 m.p. din care sala de vanzari ocupa 201 m.p.

La randul ei, unitatea din Panciu este un magazin in format standard, situat pe str. Ciprian Porumbescu la parterul unei cladiri comerciale. Are o suprafata totala de 598 m.p. iar sala de vanzari masoara 432 m.p.

In ce priveste magazinul Profi din comuna Tinca, jud. Bihor, el este situat la parterul unui imobil si functioneaza in formatul experimental Mini avand o suprafata totala de 411 m.p. din care 330 sunt ocupati de sala de vanzari.

Prin cele 299 de magazine si peste 7500 de angajati ai sai, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...