Inaugurarea Colosseum Mall, reprogramată pentru primavara anului 2022

Colosseum Mall va inaugura noua aripă în primavara anului viitor. Deschiderea planificată anterior pentru finalul acestui an este amânată din cauza contextului pandemic actual.

Prima etapă de extindere a centrului comercial va integra un mix de branduri locale și internaționale din categoriile bunuri, servicii, leisure, entertainment, modă.

Au închiriat deja spații în noul proiect, Sinsay, New Yorker, Deichmann, CCC, Happy Cinema, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Mumuso.

Pe partea de restaurante, vor avea unități KFC, Dristor Kebab, Zodiac Café, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six.

O bună parte din comercianții prezenți în food-court vor dispune de terase, iar masa va putea fi servită atât în zona interioară, cât și la exterior.

Zona aflată la exterior va include o gradina de peste 2.000 mp și este concepută pentru a putea acomoda food-truck-uri, locuri de joacă pentru copii și activități recreative.

Procesul de extindere vizează și creșterea capacității parcării centrului comercial Colosseum cu circa 1.000 de locuri, dintre care 22 vor dispune de stații de încărcare pentru mașini electrice.

Construcția destinată noilor spații comerciale este realizată astfel încat să permită în viitor etape suplimentare de dezvoltare, respectiv birouri sau extinderea spațiilor comerciale la nivelul superior.

Colosseum Mall va totaliza în viitor o suprafață închiriabilă de aproximativ 75.000 metri pătrați, devenind unul dintre cele mai mari centre comerciale din București și din țară.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...