Shopping Park Slatina NU va fi inaugurat în 10 august

Cel mai mare parc comercial din oraș, Shopping Park Slatina, nu va fi inaugurat în data de 10 august, așa cum anunțau panourile publicitare ale unui retailer.

Informația a fost confirmată pentru Money Buzz! de agenția de comunicare a Square 7 Properties, dezvoltatorul proiectului.

O dată posibilă pentru inaugurare este 24 august, înaintată de Jysk pentru publicația noastră.

Ce retaileri vor avea magazine în Shopping Park Slatina

Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.

Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.

C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.

NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania, aflat tot la primul magazin din județ

Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă. Retailerul mai are o unitate în Winmarkt Slatina.

Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina este primul magazin al retailerului din județ.

Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie, În acest moment, cehii au cinci magazine în România.

CITEȘTE ȘI: Cum va arăta Kaufland Caracal, primul hipermarket din sudul județului Olt

- publicitate -