Inatech Packaging, creștere cu 35% a vânzărilor în primul semestru al anului

În 2021, Inatech Packaging a înregistrat o cifră de afaceri la nivel de grup de aproximativ 6 milioane euro, cu o creștere importantă pe zona ambalajelor ecologice produse din materie primă reciclată.

Cel mai important sector unde s-a înregistrat o creștere importantă este mediul online, unde compania a ajuns la o valoare a comenzilor de 100.000 euro/lună.

Mai mult, în 2021 ponderea exporturilor în cifra de afaceri atingea un procent de 3%, iar după primul semestru al anului 2022 a ajuns la 5%. Se estimează ca până la finalul anului să atingă la 8%.

Din punct de vedere logistic, activitatea grupului Inatech se desfășoară pe o suprafață totală de 7.000 mp, 6.500 mp spații de producție și depozitare și 500 mp spații de birouri.

Din total, 5.500 mp de spații pentru depozitare și producție și 400 mp de spații pentru birouri se află în Domnești, Ilfov, iar în Oradea 1.000 mp spații pentru depozitare și 100 mp spații birouri.

La sfârșitul acestui an, compania are în plan să tripleze suprafața destinată depozitării în Oradea prin închirierea de noi spații.

CITEȘTE ȘI: Cifră de afaceri de 79 milioane euro pentru grupul Policolor-Orgachim în 2021

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...