În ultimii cinci ani, Glovo a livrat 66 milioane de comenzi în 75 de orașe

Un utilizator din Cluj-Napoca a plasat, în medie, aproximativ 2 comenzi pe zi timp de 5 ani

Cele mai active orașe în care Glovo operează sunt București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Constanța. Numărul de parteneri a ajuns la peste 12.000 de locații.

De la lansarea pe piața din România, utilizatorii au plasat peste 66 milioane de comenzi și 275 milioane de produse livrate. Un utilizator din Cluj-Napoca a plasat 3.328 de comenzi în ultimii 5 ani.

Cea mai scumpă comandă înregistrată pe Glovo îi revine unui utilizator care a comandat produse de la supermarket în valoare de aproximativ 12.000 de euro.

În prezent, compania lucrează cu peste 6.500 de curieri parteneri. Recordul pentru cele mai multe comenzi livrate îi revine unui curier care a livrat aproape 34.000 de comenzi de-a lungul celor 5 ani.

Filiala Glovo din România este cea mai mare piață a companiei din regiune și ocupă al doilea loc în rețeaua globlă, formată din 25 de țări.

În biroul din București activează și echipele regionale care asigură operațiunile Glovo din România, Republica Moldova, Serbia, Croația, Muntenegru, Slovenia, Bosnia și Herțegovina și Bulgaria.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Care sunt brandurile ce au surprins în perioada pandemiei

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...