În premieră pe plan local, Credius a lansat creditul prin selfie

Credius a lansat în premieră creditul prin selfie, cu ajutorul tehnologiei de verificare a identității furnizate de Qoobiss.

Astfel, soluția de Know-Your-Customer (KYC) creată de Qoobiss special pentru actele de identitate românești, a ajutat Credius să reducă semnificativ timpul de verificare a identității utilizatorilor.

Acum acest proces durează mai puțin de 3 secunde, autentificarea realizându-se rapid, cu ajutorul unui selfie prin tehnologia de analiză biometrică „liveness”.

Timpul necesar completării cererii online pentru un credit online complet automatizat oferit de Credius a fost redus semnificativ, la mai puțin de 30 de secunde, iar timpul petrecut de utilizatori procesul de verificare a identității a scăzut la 3-5 secunde necesare pentru a face poza actului de identitate și poză selfie, explică Andrei Buzgan, CEO-ul Credius

Soluția KYC creată de Qoobiss este concepută pentru a fi ușor scalabilă pentru un număr mare de utilizatori, rapid de implementat și 100% online.

Procesul de verificare a identității este automat și construit pentru a eficientiza procesul de înrolarea noilor clienți, cu ajutorul celor mai noi tehnologii biometrice, controlate de inteligența artificială.

CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ | De unde pot lua românii cele mai avantajoase credite online

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...