În perioada martie-mai au fost vândute 100 de unități în Nordis Mamaia

Vânzarea unităților locative din Nordis Mamaia, în perioada martie-mai, față de aceeași perioadă a anului trecut, a înregistrat o creștere de 47%.

În această perioadă au fost vândute 100 de unități în ansamblu, dintre care 75 sunt apartamente în hotel și 25 sunt apartamente în zona rezidențială.

În momentul de față, procentul de unități vândute se ridică la un total de 54% din cele 730 de camere de hotel și 290 apartamente rezidențiale.

Cu ce vine nou Nordis Mamaia

Proiectul Nordis Mamaia propune pentru piața din România un stil nou de abordare în domeniul imobiliar: investiția într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar și poate fi folosită timp de o săptămână pe an.

Ansamblul de lux dispune de facilități premium, precum cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o dimensiune de 3.200 de metri pătrați, dar și plajă proprie de 10.000 de metri pătrați. În complex se află și o clinică medicală și de recuperare, kinetoterapie și medicină sportivă.

Pentru petrecerea timpului liber, vor exista nouă restaurante și cafenele, cinematograf VIP, dar și galerie comercială cu magazine de lux, loc de joacă pentru copii și sală de fitness. Pentru proprietarii de apartamente rezidențiale, facilitățile includ concierge, room service și servicii de curățenie.

Complexul oferă facilități și pentru companii, respectiv șase săli de conferință cu o capacitate de până la 800 de locuri și un program inovator de servicii de wellbeing.

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...