În Adora Urban Village mai sunt disponibile 15 apartamente

Adora Urban Village, primul complex rezidențial construit de Tagor în sud-vestul Bucureștiului, este aproape ocupat – 80% din locuintele construite fiind vândute.

Ultimele 15 apartamente sunt disponibile cu rate la dezvoltator, o facilitate atractivă pentru tot mai mulți cumpărători care pot deveni astfel proprietari mai rapid, fără a se îndatora la bănci.

Adora Urban Village beneficiază de locuri de parcare puse la dispoziția proprietarilor cu titlu gratuit, iar pentru cei ce doresc să dețină în proprietate locul de parcare, costurile pornesc de la 600 + TVA. O altă facilitate este conexiunea cu zona de sud a Capitalei – locatarii au la dispoziție cu titlu gratuit un microbuz care face legătura între complex și cel mai apropiat centru comercial din zona Cora Alexandriei.

Complexul dispune de locuințe cu spații generoase, luminoase grație ferestrelor de dimensiuni mari, utilități conectate la rețelele Bucureștiului și finisaje de calitate superioară. Promovând o viață liniștită și sănătoasă, ansamblul pune la dispoziția locatarilor spații de agrement, un parc privat, locuri de joacă pentru copii, un teren de fotbal și o zonă special amenajată pentu fitness în aer liber.

Adora Urban Village a adus în România conceptul de extra-cameră, cu funcționalitate multiplă. Practic, la prețul unei garsoniere, un cumpărător va achiziționa un mini apartament de două camere, cu zonele de zi și de noapte delimitate distinct.

Proiectul Adora Urban Village cuprinde în planul său 12 blocuri, dintre care 2 au fost deja construite totalizand 75 de apartamente. Nivelul actual al vânzărilor permite astfel  continuarea dezvoltării complexului în etapa a doua, care implică înălțarea a încă două blocuri cu 80 apartamente. Odată terminat proiectul, Adora Urban Village va avea în total aproximativ 550 de apartamente, realizate în urma unei investiții de aproape 35 de milioane de euro.

Proiectele Adora au început în 2013 cu în sud-vestul Bucureștiului, și au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad și Adora Forest în Timișoara și anul acesta cu Adora Pipera in nordul Bucurestiului. Proiectele Adora reprezintă o investiție imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital, și sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar și administrator de proprietăți Tagor.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...