Importanța automatizării în cadrul agențiilor de digital

Într-o piață tot mai competitivă așa cum este cea de digital, importanța adoptării automatizării în procesele desfășurate capătă un rol din ce în ce mai important.

Dacă într-o agenție de marketing digital sau chiar la nivel de companie care are departament propriu de marketing, instrumentele destinate automatizării proceselor și-au dovedit pe deplin eficiența în desfășurarea campaniilor de comunicare în mediul online, în atragerea de noi clienți și în creșterea profitabilității (e-mail marketing, newsletter, social media marketing, sms marketing etc), procesele de automatizare trebuie extinse și în munca efectivă a agențiilor de media planning&publishing.

Platforma Publyo CRM este primul de astfel de sistem din România care permite într-un mod sincronizat și total transparent ca toate procesele ce țin de planificare, uploadarea, raportarea și monitorizarea campaniilor de articole online să se desfășoare automatizat.

Agențiile de media, digital sau PR care vor integra în activitatea lor curentă aplicația și funcționalitățile platformei Publyo CRM vor putea să controleze total ce se întâmplă cu toate campaniile de articole online ale clienților lor.

Comunicările agenție-client-publisher se realizează exclusiv prin intermediul sistemului Publyo și toată munca de planificare, încărcare de conținut și trimitere la publisher pentru publicarea articolelor se realizează cu câteva click-uri direct din platformă.

În plus, sistemul emite automat rapoarte cu linkurile articolelor pe măsură ce acestea au fost publicate pe site-urile publicate.

Funcționalitatea platformei Publyo CRM nu se oprește însă aici. Observând limitările din domeniu, dezvoltatorii proiectului, Oblyo Digital Agency și Weboratory Capital, au creat încă o funcționalitate unică pe piața media din România: toate articolele publicate sunt monitorizate constant, astfel încât în cazul în care acestea nu mai sunt active, sunt aduse schimbări în conținut sau linkurile de pe cuvintele cheie nu mai funcționează așa cum era prevăzut inițial, sistemul trimite automat sesizări site-urilor unde articolele au fost publicate pentru a remedia situațiile.

Am scris despre cum funcționează întregul sistem Publyo CRM aici .

Iată care sunt beneficiile directe ale sistemului automatizat Publyo CRM pentru agenția ta:

Eficiență în organizarea resurselor umane și de timp

În cadrul aceleiași platforme vei putea crea campanii media pentru fiecare client în parte. Nu numai că vei avea o evidență a acestora, dar vei putea să încarci articolele, să selectezi site-urile pe care vrei să le publici și să alegi data de publicare prin câteva click-uri. Sistemul va trimite automat informațiile introduse și conținutul către publisheri și îți va trimite raport cu linkul de publicare.

Pentru fiecare client vei putea crea campanii media pentru câteva luni în câteva minute fără să mai ai grija că va trebui să construiești manual rapoarte în excel cu linkurile de publicare. Le vei avea pe toate în platformă.

Data management și raportare

Toate informațiile despre campaniile media pe care le desfășori pentru clienții tăi, precum și toată lista de site-uri cu publisheri vor putea fi accesate în același loc.

Ai rapoarte complete despre conținutul și publicarea articolelor, data, link-urile și statusul acestora și le poți accesa oricând din contul tău.

De asemenea, poți comunica extrem de facil cu echipa ta de writteri notificându-le automat din sistem tipul de articol pe care trebuie să îl scrie, clientul, site-ul unde va fi publicat și termenul de predare.

Comunicarea agenție (incluzând echipa ta writteri) – client – publisher se realizează automatizat

Nu mai este nevoie să trimiți zeci de mailuri către echipa ta, clienți și publisheri. Întreaga comunicare ce ține de desfășurarea unei campanii media se realizează automatizat prin intermediul platformei Publyo CRM.

Monitorizarea campaniilor

Într-o campanie media de publicare de articole în mediul online nu este important doar să le publici. Pentru ca strategia de content și SEO să funcționeze cu adevărat este necesar să te asiguri că linkurile articolele rămân vizibile.

Sistemul automatizat Publyo CRM monitorizează în premieră pentru piața din România toate articolele post publicare și în cazul în care acestea nu mai sunt vizibile, linkurile cuvintelor cheie nu mai sunt active sau au fost aduse schimbări de conținut, sistemul te va notifica automat despre situația apărută. În același timp, trimite și o notificare către site-ul publisherului pentru a-i semnala problema. Va reveni către tine cu notificare atunci când articolul a fost restabilit în forma lui inițială.

Scalabilitatea afacerii tale

Nu vei mai pierde timp cu managerierea clasică a relațiilor cu clienții și te poți focusa pe creșterea afacerii tale. Întrucât tot procesul de media planning și publishing se realizează în același sistem, te poți axa pe extinderea portofoliului de clienți și poți scala afacerea ta.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...