Implanturile dentare de zirconiu: soluția pentru pierderea dinților

Pierderea unui dinte înseamnă pierderea unei părți valoroase a corpului: un organ unic care nu va mai crește niciodată

Pe lângă faptul că este inestetică, lipsa dinților poate duce la masticație slabă și probleme funcționale, afectând chiar și vorbirea. Înainte era o pierdere irecuperabilă, dar datorită implanturilor dentare de zirconiu pe care medicii stomatologi ai clinicilor dentare Life Dental Spa le folosesc, acum putem obține dinți noi printr-un proces simplu și sigur.

Completează-ți zâmbetul cu implanturile dentare de zirconiu – la clinicile stomatologice laser Life Dental Spa!

Implantologia nu numai că vă redă abilitățile funcționale și de mestecat, dar implanturile de zirconiu sunt și o soluție estetică fantastică: se armonizează cu dinții tăi și nimeni nu va observa că le porți. În acest fel recuperați un zâmbet cu aspect sănătos și natural.

Bucurați-vă de mese fără disconfort cu ajutorul implanturilor de zirconiu!

Absența unui dinte poate provoca disconfort în timpul meselor , afectând viața de zi cu zi a pacientului. În acest sens, implanturile dentare de zirconiu redau funcționalitatea dinților, permițându-vă să vă bucurați de orice masă în mod normal.

Îmbunătățiți-vă sănătatea orală!

Plasarea implantului previne pierderea osoasă a maxilarului și alte complicații rezultate din absența unui dinte. Datorită acestor implanturi de zirconiu, eventualele înclinări sau mișcări ale celorlalți dinți sunt evitate, menținând armonia întregii danturi.

Implanturile dentare de zirconiu – soluția ideală pentru cele mai dificile situații

Implanturile dentare de zirconiu înlocuiesc dinții lipsă sau grav deteriorați, recuperând funcționalitatea dinților și îmbunătățind sănătatea și estetica dentară a pacientului.

Implanturile realizate din zirconiu reprezintă o inovație în domeniul medicinii dentare, iar clinicile Life Dental Spa le utilizează pentru că sunt biocompatibile și ultraestetice. 

Ce sunt implanturile dentare de zirconiu?

Aceste implanturi sunt realizate în totalitate din zirconiu (nu conțin metal clasic, nici plastic), implanturile de zirconiu oferă o suprafață potrivită pentru a asigura o osteointegrare perfectă, putând fi folosite ca stâlpi pentru lucrări protetice de o estetică impecabilă.

Dacă exprimați îndoială și neîncredere în ceea ce privește implanturile dentare de zirconiu, specialiștii în implantologie ai clinicilor Life Dental Spa vă oferă informații cuprinzătoare. Acestea sunt cele mai întâlnite întrebări ale pacienților acestor clinici:

 • Cum se ține implantul dentar în os? Răspuns: Se realizează prin procesul de  osteointegrare, adică procesul natural prin care implantul rămâne atașat de os, devenind astfel stabil pe termen lung.
 • Implanturile ajută la conservarea dinților naturali? Răspuns: Da, mai ales pentru că dacă v-ați pierdut dinții și nu îi înlocuiți, cei rămași trebuie să „muncească” mai mult, așa că se uzează într-o măsură mai mare decât ar trebui. În plus, spațiile goale pot provoca deplasarea dinților adiacenți, provocând modificări estetice și ocluzale.
 • Care sunt avantajele implanturilor dentare față de protezele detașabile? Răspuns: Trebuie să țineți cont de faptul că sunt mai rezistente și mai estetice decât protezele dentare, care sunt mobile, inconfortabile. În plus, implanturile dentare sunt mult mai stabile pe termen lung. 
 • La ce vârstă se pot pune implanturi dentare? Răspuns: Factorul de vârstă este important de luat în considerare înainte de a pune un implant dentar. În primul rând, pentru că este obligatoriu să fii major pentru a solicita acest tip de tratament, iar în al doilea rând, pentru că experții recomandă să aștepți până la vârsta de 23 sau 25 de ani, când dezvoltarea facială a fost deja finalizată.
 • Cum se curăță implanturile dentare? Răspuns: Este important să se elimine resturile de alimente și placa bacteriană care se depun între implant și gingie, deoarece acestea pot duce la  probleme dentare sau chiar boli parodontale. Prin urmare, ca și în cazul dinților naturali, pacientul implantat trebuie să efectueze o rutină zilnică de periaj de cel puțin trei ori pe zi, mai ales după mese și acordând o atenție deosebită zonei implantului dentar. De asemenea, este indicat să folosiți periodic periuțe dentare specifice pentru implanturi dentare, ață dentară, perii interdentare, apă de gură etc.
 • Cui pot pune mai multe întrebări dacă vreau să efectuez tratamentul cu implanturi dentare? Răspuns: Întreaga echipă medicală de la clinicile Life Dental Spa este perfect calificată pentru a răspunde oricăror întrebări pe care le mai aveți cu privire la acest tip de tratament. Lucrăm și ne perfecționăm în fiecare zi pentru a vă oferi o atenție profesională, specializată și aflată în fruntea tehnologiei moderne.

Beneficiile implanturilor dentare de zirconiu utilizate în clinicile Life Dental Spa

 • Sunt singura soluție permanentă atunci când dinții s-au pierdut, cu o rată de succes de 98%.
 • Acestea permit pacienților să mestece corect alimentele. Ei pot să mănânce orice tip de mâncare.
 • Datorită implanturilor de zirconiu, pacienții zâmbesc din nou și vorbesc cu încredere. Își recuperează atitudinea în sfera muncii și/sau socială.
 • Aceste implanturi permit îmbunătățirea poziției buzelor, astfel încât aspectul să fie întinerit.
 • Forma specială a implanturilor ajută la inserarea ușoară a acestora într-o singură vizită. 
 • Materialul tip TZP – tetragonal zirconia polycristal – oferă o rezistență mecanică superioară
 • Materialul ceramic este biocompatibil, oferind un suport țesutului moale gingival.
 • Aspectul final al tratamentului este unul natural.

La Life Dental Spa există specialiști în tehnica implantologiei, căci este cea care oferă cele mai bune rezultate clinice și estetice. Din acest motiv, Life Dental Spa te așteaptă cu oferte de neratat:

Vii la o CONSULTAȚIE GRATUITĂ cu camera intraorală 360 de grade și stabilești împreună cu specialiștii acestei clinici stomatologice planul de tratament gratuit! În plus, ți se oferă un voucher CADOU în valoare de 1000 de lei pentru implant dentar de zirconiu.

Te-ai convins? Vino la Life Dental Spa și beneficiază de avantajele tehnologiei moderne!

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...