Impact a vândut peste 300 de apartamente în Greenfield

In primul semestru al acestui an, IMPACT Developer&Contractor a incheiat peste 300 contracte si antecontracte de vanzare pentru apartamentele din GREENFIELD, complexul rezidential din Baneasa, insumand o valoare totala de 23,85 milioane euro (TVA inclus).

Acesta este cel mai bun rezultat inregistrat de companie din 2008 pana in prezent, la 6 luni de activitate. In medie au fost contractate lunar 50 de apartamente, cu un record de vanzari de 72 de locuinte in luna martie. Cele mai cautate au fost apartamentele cu 2 camere care sunt momentan aproape de SOLD OUT (175 unitati), urmate de cele cu 3 camere (103 unitati). Tranzactiile au fost realizate in procent de 28% prin Prima Casa.

Apartamentele sunt localizate in Ansamblul Salcamilor, a doua faza a proiectului GREENFIELD, dezvoltata in perioada 2014 – 2016, care se intinde pe o suprafata de 7 ha si cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente. GREENFIELD ajunge astfel la un grad de ocupare de 85%, numarand aproape 3,000 de rezidenti in acest moment.

“IMPACT, ca si dezvoltator a depasit in acest semestru rezultatele excelente pe care le avea inainte de 2008. La aceasta a contribuit in principal Greenfield care, datorita locatiei, in sectorul 1 si totusi in mijlocul naturii, este un proiect unic pe piata imobiliara din Romania. In plus, desi suntem in nordul capitalei, putem oferi clientilor nostri apartamente la preturi incepand de la 783 Eur/mp + TVA, un pret cu 15% mai mic decat media nordului capitalei. Chiar si in aceste zile, un apartament cu 4 camere de 124 mp poate fi cumparat cu 436.445 lei + TVA 5% (96.990 Eur + TVA 5%).” au declarat reprezentantii IMPACT.

Apartamentele complexului sunt dotate cu finisaje premium, incalzire prin pardoseala si pereti externi cu grosimea de 40 de cm. Apartamentele situate la etaj dispun de terasa, iar cele situate la parter au gradina proprie. Majoritatea bucatariilor sunt inchise, dar pot fi si open-space, cu deschidere catre living. Obiectele sanitare Ideal Standard sunt de ultima generatie, la fel ca si ferestrele termopan Salamander Streamline cu 5 camere, centrala termica de tip mural in condensatie VIESSMANN VITODENS 050W, usile Pinum, gresia si faianta Delta Design si parchetul Egger de 8mm. De asemenea, toate apartamentele sunt prevazute cu spatii pentru depozitare. Finisajele spatiilor comune (scara interioara) sunt realizate din granit natural, iar liftul este elvetian, marca Schindler.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.