Impact, subscrieri de 6.581.500 euro în cadrul ultimului plasament la BVB

Impact Developer & Contractor anunță încheierea cu succes și în mod anticipat a plasamentului privat de obligațiuni corporative intermediat de TradeVille.

Obligațiunile emise în cadrul plasamentului privat derulat în perioada 11-21 decembrie sunt denominate în EUR, au scadența la 6 ani și o rată anuală fixă a cuponului stabilită de emitent de 6.4% plătibilă semestrial.

Valoarea subscrierilor efectuate în cadrul plasamentului a fost de 6,581,500 EUR.

Valoarea nominală a unei obligațiuni este de 500 EUR. Subscrierea minimă în plasament a fost de 50 de obligațiuni, echivalentul a 25,000 EUR.

Obligațiunile urmează să fie listate pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București.

Impact Developer & Contractor este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București.

Activă pe piața noastră de capital încă din 1996, Impact Developer & Contractor este încadrată in prezent pe segmentul Principal la categoria Premium ale Bursei de Valori București, având o capitalizare bursieră de aproximativ 500 milioane RON.

Recent, compania a fost premiată cu 5 Star Award la Categoria Property Development de către International Property Award, site-ul Impact bifând cu brio toate criteriile de jurizare la secțiunea website developement, de interes pentru investitori: date bursiere expuse în timp real, raportări și date financiare la zi.  

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...