All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 20 noiembrie | 2020

Impact Hub lansează pachete noi, cu birouri private pentru companii

Impact Hub lansează un nou pachet de servicii pentru companii. Birourile private sunt dotate cu o infrastructură de lucru de ultimă generație, au acces la spații verzi și respectă toate normele Covid-19 pentru siguranța utilizatorilor.

Mai mult, noul Abonament Flexi Pass conține acces nelimitat pentru de o zi întreagă la prețul de 15 Euro, acest cost mergând până la 10 Euro/zi în cazul achiziționării a peste 20 de intrări zilnice/lună.

Abonamentul Flexi Pass nu este nominal, astfel încât el poate fi folosit de oricare din membrii unei echipe, oricând, în oricare locație din București.

Pentru companii care achizitionează cel puțin 100 de accese zilnice, Impact Hub le poate pune la dispoziție birouri private.

- PUBLICITATE -

Impact Hub pune la dispoziția clienților o suprafață totală de 6.500 metri pătrați în cele trei sedii din capitală: Floreasca, Universitate și Timpuri Noi.

Acestea dispun de 150 de birouri în spațiile comune de co-working, de 46 de spații dedicate, 12 săli de conferințe, 3 locuri de luat masa și de o terasă în aer liber (Timpuri Noi).

- PUBLICITATE -