Impact Developer & Contractor a început plata dividendelor

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor plătește acționarilor dividendele, începând cu data de 17 august 2020.

Plata se face automat pentru investitorii înscriși în Sistemul RoClear sau la cerere, prin transfer bancar în baza unei solicitări, ori în numerar, la ghișeele BRD Group Societe Generale.

Acționarii Impact Developer & Contractor au aprobat în Adunarea Generală din data de 28 aprilie a acestui an distribuirea de dividente în valoare de 10,7 mil. lei din profitul de 154,14 mil lei obținut în decursul anului 2019.

Astfel, un divident brut este cotat la 0,04 lei pe acțiune, ceea ce asigură investitorilor un randament de 2,73%.

Acţionarii care pot beneficia de dividende sunt cei care figurează înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 27.07.2020. Acționarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

În cazul acționarilor care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel:

  • prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari;
  • în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Group Societe Generale din întreaga ţară.

Compania Impact Developer & Contractor este listată la Bursa de Valori București, având simbolul bursier IMP, încă din anul 1996. Acționarul principal al companiei este Gheorghe Iaciu, care deține 58% din acțiuni, urmat de Adrian Andrici, cu 15% din acțiuni.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...